Αρχική Σελίδα / Για τη Γυναίκα / Μόδα - Ομορφιά / ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017-18: 4 must επιλογές για τα μαλλιά σας!
ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017-18: 4 must επιλογές για τα μαλλιά σας!

ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017-18: 4 must επιλογές για τα μαλλιά σας!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Ξεκίνησαν σιγά σιγά τα κρύα να σφίγγουν και όπως κάθε χρόνο η έλευση του χειμώνα σηματοδοτεί πολλές ενδιαφέρουσες τάσεις για το κούρεμα και το χτένισμα των μαλλιών σας! Επέλεξα να σας παρουσιάσω τέσσερις από τις πιο in προτάσεις για το φετινό χειμώνα τόσο για τις καθημερινές όσο και για τις πιο επίσημες εμφανίσεις σας! Καλές γιορτές σε όλες!

Μπούκλες

Αν έχετε φυσικό μαλλί σπαστό η σγουρό τότε είστε στη μόδα! Ανάλαφρες μπούκλες, σχεδόν φυσικές ή και φυσικές (αν είναι το μαλλί σας από μόνο του), είναι η χειμερινή σας επιλογή. Τα πιο ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά τραβήχτηκαν στο πλάι του προσώπου με μία απλή θηλυκή κίνηση των χεριών!

Καρέ

Η μόδα στο καρέ καλά κρατεί και ειδικά τα τελευταία 5 χρόνια είναι… TOP! Μάλιστα όσο πιο κοντό, τόσο πιο in-fashion. Ένα κούρεμα που έχουμε δει σε πολλά μοντέλα ήδη και το οποίο δίνει την απαραίτητη θηλυκότητα και φρεσκάδα που κάθε γυναίκα θέλει. Προσοχή όμως στο μήκος! Το τέλειο κοντό καρέ, φτάνει στο ύψος του λοβού του αυτιού.

Πλεξούδες

Τη φετινή χρονιά οι πλεξούδες είναι στη μόδα αλλά όπως φαίνεται θα επικρατήσουν και το 2018. Και τι πλεξούδες! Να πιάνουν όλο το κεφάλι και να καταλήγουν στις άκρες. Ένα χτένισμα για όλες τις δυναμικές γυναίκες που πιάνει όλα τα μαλλιά και καταλήγει σε πλεξουδάκια ράστα.

Χρώματα χωρίς ταμπού!

Αγαπημένες τάσεις για το 2017 – 2018! Έντονα χρώματα, φωσφοριζέ αποχρώσεις και φουλ της δημιουργίας. Δεν υπάρχουν ταμπού στο χρώμα των μαλλιών. Μπλε ηλεκτρίκ, ροζ, κίτρινο φωσφοριζέ, μωβ, τιρκουάζ και ό,τι άλλο βάλει ο νους σου! Μην ξεχνάτε να ενυδατώνετε τα μαλλιά σας με μια μάσκα μετά το μπάνιο, γιατί θα το χρειάζονται μετά από ένα απαιτητικό χρώμα!

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος 29 πατώντας εδώ