Τελευταία Νέα
Αρχική Σελίδα / Για τη Γυναίκα / Μαγειρική / ΧΟΙΡΙΝΟ ΦΙΛΕΤΟ: Με Μανιτάρια και Σάλτσα Κρασιού!
ΧΟΙΡΙΝΟ ΦΙΛΕΤΟ: Με Μανιτάρια και Σάλτσα Κρασιού!

ΧΟΙΡΙΝΟ ΦΙΛΕΤΟ: Με Μανιτάρια και Σάλτσα Κρασιού!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Υλικά (για 1 άτομο):

200 γρ. Χοιρινό Φιλέτο κομμένο σε μερίδες

100 γ  ρ. Μανιτάρια Πλευρώτους

50 γρ. Λευκό γλυκό Κρασί

1 σφηνάκι Βαλσάμικο Ξύδι (σκούρο)

100 γρ. Ζωμός Κοτόπουλο (σπιτικός)

3 κ.σ. Ελαιόλαδο

1 κ.σ. Αγελαδινό Βούτυρο

Αλάτι, Πιπέρι & Θυμάρι

1 κ.σ. Μουστάρδα

Εκτέλεση:

Ρίχνουμε σε ένα μπωλ το χοιρινό φιλέτο, τα μανιτάρια, τη μουστάρδα, το αλάτι, το πιπέρι, το θυμάρι και ανακατεύουμε. Το βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Σε ένα καυτό σχαροτήγανο ψήνουμε το χοιρινό φιλέτο και τα μανιτάρια. Τα βγάζουμε από το τηγάνι και τα κρατάμε ζεστά. Στο ίδιο τηγάνι ρίχνουμε το κρασί, το βαλσάμικο ξύδι, το ζωμό κοτόπουλο και αλατοπιπερώνουμε. Αφήνουμε να γλασάρει η σάλτσα.

Καλή επιτυχία και καλές γιορτές!

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος 29 πατώντας εδώ