Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Νέστος / ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ: Το αδιαχώρητο στη «Τοπική Νέστου» για την επίσκεψη Μητσοτάκη! (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)
ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ: Το αδιαχώρητο στη «Τοπική Νέστου» για την επίσκεψη Μητσοτάκη! (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ: Το αδιαχώρητο στη «Τοπική Νέστου» για την επίσκεψη Μητσοτάκη! (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (2 αξιολογήσεις, μέσος όρος: 1.00 από 5)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζοντας την περιοδεία του σήμερα στο Ν. Καβάλας  26 Ιουλίου 2017  βρέθηκε στη Χρυσούπολη 14:00 μ.μ στο γραφείο της Τοπικής Δημοτικής Οργάνωσης Ν.Δ Νέστου. Αρκετός κόσμος περίμενε την άφιξη του Προέδρου της Ν.Δ στο πεζόδρομο της Φιλίππου, όπου πραγματικά η κινητοποίηση θύμιζε άλλες εποχές .

Σύμφωνα με την πρώτη αποτίμηση από το Τοπικό συμβούλιο Ν.Δ Νέστου η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία όπου συναντήθηκαν στο προσκλητήριο της ημέρας παλαιά και νέα στελέχη στα γραφεία της τοπικής οργάνωσης Νέστου .

Η επίσκεψη κράτησε περισσότερο από 45 ΄λεπτά όπου ο πρόεδρος συνομίλησε με φίλους και μέλη που βρέθηκαν στο γραφείο του κόμματος στο Νέστο.

Στην τοποθέτησή του ο κ. Μητσοτάκης τόνισε, μεταξύ άλλων, πως:

Έχουμε επενδύσει πολλά στην ανανέωση των κομματικών μας οργανώσεων.

«Διάβασα τη συνέντευξη του πρωθυπουργού της Ελλάδας. Αισθάνεται ικανοποιημένος λέγοντας ότι είναι ψεύτης, αλλά δεν τον έχουν πει ακόμα κλέφτη. Αυτό μας είπε ο κ. Τσίπρας. “Είπαμε ψέματα, αλλά δεν κλέψαμε κιόλας. Λυπάμαι. Για μένα, ο πήχης των προσδοκιών για τον πρωθυπουργό της Ελλάδας πρέπει να είναι πολύ πιο ψηλά από αυτό.

Η χώρα χρειάζεται πολιτική αλλαγή το συντομότερο δυνατόν. Ο πήχης των προσδοκιών για την Νέα Δημοκρατία έχει μπει πολύ ψηλά» και συμπλήρωσε: «Έχουμε μια ανίκανη και αναποτελεσματική Κυβέρνηση. Μια Κυβέρνηση, η οποία σήμερα πανηγυρίζει γιατί κατάφερε να βγάλει τη χώρα στις αγορές μετά από τρία χαμένα χρόνια, με χειρότερο συγκριτικά επιτόκιο σε σχέση με αυτό που δανείστηκε η Νέα Δημοκρατία το 2014.

Έφεραν 100 δις ευρώ ζημιά στην οικονομία, πρόσθετους φόρους, υψηλές εργοδοτικές εισφορές και μια οικονομία που, δυστυχώς, εξακολουθεί να είναι κολλημένη, αντί να αναπτύσσεται». 

Το τι έγινε το πρώτο επτάμηνο του 2015 δεν το γνωρίζουμε ακόμα πλήρως. Θα το μάθουμε, όμως, διότι Εξεταστική Επιτροπή θα γίνει. Και αν δεν γίνει σε αυτήν τη Βουλή, θα γίνει στην επόμενη. Για αυτό, να είστε απολύτως σίγουροι.

Όπως και να έχει, όμως, οι πολίτες πληρώνουν τις παλινωδίες Τσίπρα – Βαρουφάκη του πρώτο επταμήνου του 2015. Εμείς έχουμε μια άλλη πρόταση για την ανάπτυξη της χώρας. Πιστεύουμε στην ιδιωτική πρωτοβουλία. Πιστεύουμε στη δυνατότητα του ιδιωτικού τομέα να δημιουργήσει θέσεις απασχόλησης. χουμε μια άλλη αντίληψη για τον πρωτογενή τομέα… Θέλουμε έναν πρωτογενή τομέα ο οποίος θα εκμεταλλεύεται τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε περιοχής.

Και εδώ, η γεωθερμία μας δίνει ένα μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στα ζητήματα του κόστους. Πιστεύουμε ότι η εργασία του πολίτη πρέπει να ανταμείβεται. Δεν θέλουμε μια Πολιτεία, η οποία να τιμωρεί την εργασία».

https://youtu.be/APW_ShC-1BU

Πηγή: Chrysoupolinews