Αρχική Σελίδα / Για τη Γυναίκα / Μόδα - Ομορφιά / ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2019–20: Trendy… Hairstyles!
ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2019–20: Trendy… Hairstyles!

ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2019–20: Trendy… Hairstyles!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Σας αρέσει να πειραματίζεστε και να κάνετε αλλαγές στα μαλλιά σας, αλλά δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι κούρεμα ή χτένισμα να κάνετε; Αν ψάχνετε ένα hairstyle το οποίο δεν θα βγει σύντομα από την μόδα, δείτε τις προτάσεις μας για τα καλύτερα κουρέματα, αλλά και χτενίσματα για τον φετινό χειμώνα!

Κοντές Αφέλειες ή Φράντζα

Στη μόδα είναι τόσο τα κουρέματα με κοντές αφέλειες όσο και με μακριές αφέλειες γυρισμένες στο πλάι σαν φράντζα. Ή του ύψους ή του βάθους με λίγα λόγια.

Κοντό ή μακρύ Bob

Τα bob hairstyles επανεμφανίστηκαν πριν από περίπου τρία χρόνια και από τότε όλο και περισσότερες γυναίκες τα επιλέγουν. Το ιδανικό μήκος για το συγκεκριμένο hairstyle είναι μέχρι το σαγόνι, αλλά μπορείτε να κάνετε και ένα πιο μακρύ, το οποίο θα φτάνει μέχρι τους ώμους.

 

Μπούκλες ή Κυματιστά μαλλιά

Αυτή η πρόταση είναι λυτρωτική για όσες έχουν μπούκλες ή έστω σπαστά μαλλιά. Επίσης, μπορούν πολύ εύκολα να την ακολουθήσουν και οι γυναίκες με ίσια μαλλιά χρησιμοποιώντας ψαλίδι για μπούκλες ή μασιά για πιο ανάλαφρο αποτέλεσμα.

Με 2  Κοτσίδες

Αυτό το look είναι πολύ πιο κοριτσίστικο και προφανώς ταιριάζει σε γυναίκες μικρότερης ηλικίας. Ψηλές και χαμηλές κοτσίδες, αλλά και πλεκτές, όλες είναι απόλυτα in fashion για το 2020.