Αρχική Σελίδα / Για το Σπίτι / ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ: 3 έργα που θα αυξήσουν την αξία του ακινήτου σας!
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ: 3 έργα που θα αυξήσουν την αξία του ακινήτου σας!

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ: 3 έργα που θα αυξήσουν την αξία του ακινήτου σας!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Ήρθε η στιγμή που εξετάζετε το ενδεχόμενο να αυξήσετε την αξία του ακινήτου σας κάνοντας κάποιες παρεμβάσεις; Χρειάζεστε ένα χώρο με μεγαλύτερη άνεση και λειτουργικότητα αλλά και μία επικερδή επένδυση σε περίπτωση πώλησης στο μέλλον; Σίγουρα οι παρεμβάσεις που μπορείτε να επιλέξετε είναι άπειρες αλλά εμείς σας προτείνουμε να ξεκινήσετε από τις παρακάτω τρεις βασικές!

Ενεργειακή αναβάθμιση

Ο τρόπος με τον οποίο χτίζονταν τα ελληνικά σπίτια τις περασμένες δεκαετίες δημιούργησε ενεργοβόρες κατοικίες, που χρειάζονταν τεράστιες ποσότητες ενέργειας για να ζεσταθούν τον χειμώνα ή να δροσιστούν το καλοκαίρι. Ένα ενεργειακά αναβαθμισμένο σπίτι θα σας γλιτώσει από πολλά έξοδα και θα εκτιμηθεί δεόντως από τον υποψήφιο αγοραστή. Τα προγράμματα «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον» που τρέχουν τα τελευταία χρόνια είναι ιδανικά για μεγάλες παρεμβάσεις στο κομμάτι της ενεργειακής αναβάθμισης, με σημαντικά μειωμένο κόστος.

Ανακαίνιση μπάνιου-κουζίνας

Το μπάνιο και η κουζίνα είναι οι τομείς που οι αγοραστές λαβαίνουν υπόψη σε μεγάλο βαθμό. Μικρές και οικονομικές παρεμβάσεις σε αυτούς τους χώρους μπορούν να μεταμορφώσουν την αισθητική τους. Η αντικατάσταση φωτιστικών, η προσθήκη νέων πλακιδίων ή η αλλαγή του ντους και της μπανιέρας μπορούν να κάνουν τεράστια διαφορά στην πρώτη εντύπωση. Ωστόσο, η επιλογή ποιοτικών και μοντέρνων υλικών αποτελεί μονόδρομο αν θέλετε  διαχρονικότητα στο αποτέλεσμα της επένδυσής σας.

Άυξηση ωφέλιμου χώρου

Η προσθήκη τετραγωνικών μέτρων ισοδυναμεί πάντα με αύξηση της αξίας. Επενδύστε σε μια επέκταση στον πρώτο όροφο, ή ακόμη μετατρέψτε ένα μονώροφο σπίτι σε διώροφο κτίριο, με ένα δωμάτιο πάνω από ένα γκαράζ ή ένα ισόγειο χώρο. Όταν εξετάζετε μια επέκταση, θα πρέπει να συζητήσετε τα σχέδια με έναν έμπειρο εργολάβο για να βεβαιωθείτε ότι τα νέα δωμάτια συνδυάζονται καλά με τα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά και τη ροή του χώρου.