Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / 5 ΤΥΠΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ… που κάθε άντρας θα συναντήσει στη ζωή του, μέχρι να γνωρίσει τη μια και μοναδική!
5 ΤΥΠΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ… που κάθε άντρας θα συναντήσει στη ζωή του, μέχρι να γνωρίσει τη μια και μοναδική!

5 ΤΥΠΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ… που κάθε άντρας θα συναντήσει στη ζωή του, μέχρι να γνωρίσει τη μια και μοναδική!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Ο δρόμος για να βρεθεί η τέλεια γυναίκα σίγουρα είναι ανηφορικός και δύσβατος, γεμάτος εμπόδια και λάθος επιλογές, που είναι αναπόφευκτες. Σίγουρα έχετε γνωρίσει πολλές μέχρι τώρα, μα θα γνωρίσετε ακόμα περισσότερες και διαφορετικές γιατί δεν τελειώνουν… οπότε μην αγχώνεστε!

Θυμάστε τον εαυτό σας να λέει κάποια στιγμή: «Αυτή είναι!» ή «Μάνα τρέχα! Βρήκαμε νύφη!»; Τελικά όχι μόνο δεν ήταν «αυτή η μία», αλλά ούτε νύφη έγινε και τελικά πέρασε και δεν ακούμπησε. Όχι! Δεν είστε εσείς δύσκολοι, απλά πολύ πιθανόν να πέσατε σε μια από τις παρακάτω κατηγορίες που είναι απόλυτα φυσιολογικό!

Το κορίτσι του… Μπαμπά

Τα κορίτσια που θα σας έχουν πάντα και μόνιμα δεύτερους! Πρώτος θα είναι ο μπαμπάς σε όλα. Έσκασε το λάστιχο; Ο μπαμπάς! Θέλει να γυρίσει από τη σχολή ή τη δουλειά της; Θα πάρει τον μπαμπά! Πονάει το κεφάλι της; Θα καλέσει τον μπαμπά! Για κάθε είδους βοήθεια θα επιλέγει να μιλάει πρώτα με τον μπαμπά της και μετά με το αγόρι της. Γιατί πολύ απλά… ο μπαμπάς της ξέρει καλύτερα!

Party Animal

Μιλάμε για ένα κινούμενο ημερολόγιο που ξέρει απ’ έξω κι ανακατωτά τα party και τα event της πόλης. Το κορίτσι που δεν το λες σε καμία περίπτωση σπιτόγατα και δύσκολα θα περάσει καλά αν μείνει στο σπίτι. Και μη νομίζετε πως αν δε τη συνοδεύσετε εκείνη θα τα βρει σκούρα… Θα πάει στο party ακόμα και χωρίς εσάς! Παρ’ όλα αυτά έχει και τα θετικά της, αφού δύσκολα θα βαρεθείτε δίπλα της, καθώς θα σας «τρέχει» εκεί που πραγματικά υπάρχει δράση.

Η Ζηλιάρα

Ζήλια! Ζήλια! Ζήλια! Σε όλα. «Ποια σε κοίταξε», «γιατί της μίλησες», «γιατί σε χαιρέτησε αυτή», «γιατί σου έκανε like στο Facebook»… και άλλα τόσα που σίγουρα έχετε ακούσει. Πέρα από αυτό, είναι και η γυναίκα που δύσκολα θα σε αφήσει μόνο σου, ακόμα και εκεί που πάει μόνος του ο Βασιλιάς. Ναι! Είναι ικανή να στέκεται έξω από την τουαλέτα να σε ρωτήσει γιατί άργησες να βγεις. Τρελό;

Το κορίτσι που λατρεύει… η Μαμά σου

Πόσες φορές δεν ακούσατε τη μαμά σας να αναφέρεται με γλυκά λόγια για ένα κορίτσι που πήγατε μια φορά στο σπίτι και έτυχε να το συμπαθήσει! Πόσες φορές δε σας ρώτησε «τι κάνει αυτό το καλό κορίτσι;», «πότε θα την ξαναφέρεις να πιούμε καφέ»… Όχι! Είναι σίγουρα ενοχλητικό και πιεστικό και μαθηματικά μια τέτοια σχέση δε θα έχει και πολύ μέλλον. Γιατί; Γιατί πολύ απλά η κοπέλα σας και η μαμά σας θα μιλάνε για εσάς και τη σχέση σας και κάτι τέτοιο σπανίως καταλήγει θετικά.

Η γκρινιάρα

Ναι! Υπάρχουν γυναίκες που γκρινιάζουν… και άλλες που γκρινιάζουν πολύ! Θέλεις να βγεις με τους φίλους σου; Όχι, θα μείνεις κι εσύ σπίτι ή θα την πάρεις μαζί. Θα φέρεις τους φίλους σου για μπάλα στο σπίτι; Όχι, να πάτε να δείτε έξω ποδόσφαιρο. Άφησες τα ρούχα σου πεταμένα στον καναπέ και ποτήρια στο σαλόνι; Κάνε τον πεθαμένο να γλυτώσεις. Άργησες να της απαντήσεις στο μήνυμα; Σίγουρα έχεις βρει άλλη! Ξέχασες τα γενέθλιά της; Κομμένο το σεξ για ένα μήνα. Νομίζω καταλάβατε!

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ

Κάθε άντρας είναι διαφορετικός, όπως και κάθε γυναίκα. Έτσι λοιπόν, η «μοναδική» για κάθε άντρα, είναι διαφορετική από τη «μοναδική» κάποιου άλλου άντρα, οπότε σίγουρα και δεν υπάρχει κανόνας και σχέδιο για να βρεθεί η μοναδική (αλλιώς θα είχαν όλοι από μια). Το σημαντικό είναι να έχετε ανοιχτά τα μάτια και κυρίως την καρδιά, για να μπορέσετε να την δείτε. Και θα την δείτε!

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος Αντρική Υπόθεση 2019 πατώντας εδώ