Αρχική Σελίδα / Υγεία / 6+1 λόγοι για να ΜΗΝ κάνετε ασφάλεια υγείας!
6+1 λόγοι για να ΜΗΝ κάνετε ασφάλεια υγείας!

6+1 λόγοι για να ΜΗΝ κάνετε ασφάλεια υγείας!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (1 αξιολογήσεις, μέσος όρος: 5.00 από 5)
Παρακαλώ περιμένετε ...

 

Αν και υπηρετούμε χρόνια την ιδιωτική ασφάλιση, ήρθε ο καιρός να πούμε κάποιες αλήθειες που δεν τολμούν άλλοι να εκφράσουν. Ας δούμε λοιπόν κάποιους λόγους για τους οποίους η ιδιωτική ασφάλιση υγείας είναι περιττή:

1. Ζείτε στη χώρα όπου το κράτος έχει την ασφάλεια του πολίτη σε πρώτο πλάνο.

Κυκλοφορείτε ανέμελοι στο δρόμο, η εγκληματικότητα είναι άγνωστη λέξη και κυρίως ξέρετε ότι αν χρειαστείτε οτιδήποτε για την υγεία σας, θα είναι δίπλα σας και θα σας το προσφέρει απλόχερα. Σύγχρονα νοσοκομεία πλήρως εξοπλισμένα, άριστο υγειονομικό υλικό πάντα διαθέσιμο και φυσικά πλήθος ιατρικού προσωπικού έτοιμο να σας παρέχει μοναδικές υπηρεσίες τη στιγμή που το έχετε ανάγκη!

2. Είστε προνοητικοί!

Έχετε μαζέψει στην τράπεζα γύρω στο μισό εκατομμύριο ευρώ, οπότε λέτε: «ό,τι και να μου τύχει εγώ το μάζεψα γι’ αυτόν το σκοπό. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω, να πάω όπου θέλω στον κόσμο, να το ξοδέψω και να γίνω καλά!»

3. Είστε άτρωτοι!

Ζείτε χωρίς κανένα άγχος, τρώτε απολύτως υγιεινά, κοιμάστε σαν πουλάκια, αθλείστε συστηματικά! Είστε αυτό που λέμε «τέρατα υγείας» και σε φοβερή φυσική κατάσταση, καλύτερη και από τον… Σουμάχερ :@

4. Όλοι οι φίλοι σας είναι δισεκατομμυριούχοι!

Είστε τόσο τυχεροί που αν γυρίσετε γύρω σας και ζητήσετε δανεικά για ένα πρόβλημα υγείας, όλοι θα σας δώσουν με χαρά, μιας και ο τραπεζικός τους λογαριασμός έχει τόσα μηδενικά που δεν μπορείτε να τα μετρήσετε!

5. Είστε γιατρός ή έχετε φίλο γιατρό!

Αυτός θα τα κανονίσει όλα, ή αν είστε εσείς ο ίδιος, η συναδελφική αλληλεγγύη θα φροντίσει για όλα. Τη δύσκολη στιγμή όπως είναι γνωστό όλοι γίνονται χαλί να τους πατήσετε.

6. Στην ταράτσα του σπιτιού σας έχετε παρκαρισμένο το ιδιωτικό σας ελικόπτερο!

Ο πιλότος είναι μόνιμα σε εγρήγορση και αν συμβεί κάποιο έκτακτο περιστατικό θα σας οδηγήσει σε χρόνο ρεκόρ στο καταλληλότερο νοσοκομείο!

+1

Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας δεν είναι υποχρεωτική από το νόμο. Και αφού σε αυτό το κράτος ο νόμος φτιάχνεται αποκλειστικά για την προστασία του πολίτη (ΧΑ!), κάτι θα ξέρουν αυτοί και δε μας υποχρεώνουν να ασφαλιστούμε. Το ότι όμως όλοι όσοι νομοθετούν έχουν την καλύτερη ασφάλεια υγείας για τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους, είναι κάτι που δεν χρειάζεται να σας απασχολεί.

Καλή η πλάκα βέβαια, αλλά τα πράγματα είναι δυστυχώς σοβαρότερα. Η ασφάλιση της υγείας σήμερα είναι απαραίτητη για κάθε οικογένεια και το ευχάριστο της υπόθεσης είναι, ότι πλέον είναι πιο προσιτή από ποτέ! Μιλήστε μόνο με επαγγελματίες ασφαλιστικούς συμβούλους και ενημερωθείτε για το πώς θα εξασφαλίσετε εσάς και τις οικογένειές σας από απρόβλεπτα γεγονότα που μπορεί να διαταράξουν τον οικογενειακό σας προγραμματισμό.