Αρχική Σελίδα / Για τη Γυναίκα / Παιδί - Εκπαίδευση / 6ο ΓΕΛ ΚΑΒΑΛΑΣ: Εορτασμός Ημερών ERASMUS 2019!
6ο ΓΕΛ ΚΑΒΑΛΑΣ: Εορτασμός Ημερών ERASMUS 2019!

6ο ΓΕΛ ΚΑΒΑΛΑΣ: Εορτασμός Ημερών ERASMUS 2019!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Το 6ο Γενικό Λύκειο Καβάλας οργάνωσε εορτασμό Ημερών ERASMUS 2019  στα πλαίσια του Πανευρωπαϊκού εορτασμού.

Η εκπαιδευτική κοινότητα του 6ουΓενικού Λυκείου,στα πλαίσιατου Πανευρωπαϊκού εορτασμού,είχε τη χαρά ναοργανώσειτον εορτασμό Ημερών ERASMUS 2019,την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου.

Ο εορτασμός πραγματοποιήθηκε στην Πλατεία Καπνεργάτη, σε συνεργασία με το Μουσικό Σχολείο Καβάλας.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν εκφράζοντας τον ενθουσιασμό τους η αναπληρώτρια του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας κ. Αλεξίου Ζωή, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής κ. Δασκαλούδης Θανάσης, καθώς και εκπαιδευτικοί από τα σχολεία της Σμύρνης KarşıyakaAydoğanYağcıSience and art Centre και CigliImkbMeslekiVeTeknikAnadoluLisesi, όπως και από το σχολείο IsPalmieri-Rampone-Polo του Beneventoτης Ιταλίας, που φιλοξενούνταν από το Σχολείο μας στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+ «Footprints of history in the footsteps of  technology».

Είκοσι τρείς μαθητές και εκπαιδευτικοί από τα παραπάνω σχολεία, μαθητές και εκπαιδευτικοί από σχολεία της Καβάλας και πλήθος κόσμου ενημερώθηκαν για τους στόχους των προγραμμάτων Erasmus+, για τις μέχρι τώρα θετικές εμπειρίες μαθητών και εκπαιδευτικών που συμμετείχαν στα προγράμματα, και στη συνέχεια, απόλαυσαν μια ξεχωριστή συναυλία από τα μουσικά σύνολα του 6ου Γενικού Λυκείου και του Μουσικού Σχολείου Καβάλας.

Ευχαριστούμε θερμά το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών και το Δήμο Καβάλας για τη διαρκή υποστήριξή τους.