Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / Aftershave Lotion ή Aftershave Βalm;
Aftershave Lotion ή Aftershave Βalm;

Aftershave Lotion ή Aftershave Βalm;

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Καταρχάς πριν πάμε να δούμε τις διαφορές της Lotion με το Balm, θα πρέπει να συμφωνήσουμε πως μετά από ένα καλό ξύρισμα η εφαρμογή οποιουδήποτε προϊόντος Aftershave είναι κάτι παραπάνω από ευεργετική για το δέρμα μας.

Γιατί;

Τα περισσότερα προϊόντα aftershave αποτελούνται από αντιβακτηριακές ουσίες που μπορούν να εξαλείψουν βακτήρια και ιούς που υπάρχουν στο δέρμα σας έτσι ώστε να μην υποφέρετε από φραγμένους πόρους και ακμή. Επίσης, απομακρύνουν τις σκόνες και τις χημικές ουσίες από το δέρμα, σας απαλλάσσουν από τα εγκαύματα που προκαλεί το ξυράφι και εξαλείφουν την ερυθρότητα μετά το ξύρισμα.

Ποιες όμως είναι οι διαφορές ανάμεσα στην κλασική Aftershave κολόνια και στο Aftershave σε μορφή κρέμας; Γενικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα δύο όμως μερικές πληροφορίες πριν την αγορά τους είναι πάντα χρήσιμες.

Aftershave Lotion

Αρχικά, η κλασική Aftershave Lotion έχει υγρή μορφή και περιέχει τις περισσότερες φορές οινόπνευμα. Έχει λοιπόν αντισηπτικό χαρακτήρα, ώστε να αποτρέψει οποιαδήποτε μόλυνση σε τυχόν κοψίματα από το ξύρισμα, ενώ βοηθά επίσης να σφίξουν το πρόσωπο και οι πόροι του δέρματος. Πιθανώς να σας τσούξει αρκετά όταν θα την τοποθετήσετε, όμως ταυτόχρονα θα προσφέρει ανακούφιση και δροσιά στο δέρμα σας.

Η λοσιόν έχει επίσης συνήθως εντονότερο άρωμα, οπότε σας αφήνει ευωδιαστούς μετά το ξύρισμα.

Aftershave Βalm

Το βάλσαμο είναι σχεδόν πάντα απαλλαγμένο από οινόπνευμα και είναι πιο κρεμώδες από οποιοδήποτε άλλο προϊόν, βοηθώντας στην ενυδάτωση του δέρματός σας. Αν έχετε ξηρό δέρμα ή είστε ευαίσθητοι στο ξυράφι είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς.

Είναι επίσης μια καλή επιλογή αν προτιμάτε να μην περιέχει το Aftershave σας έντονο άρωμα ή και καθόλου, ώστε να μπορείτε μετά να βάλετε κάποια δική σας κολόνια.

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος 37 πατώντας εδώ