Αρχική Σελίδα / Πρόσωπα / Συνεντεύξεις / ACTION TEAM: Ιδέες που… «ζωγραφίζουν»!
ACTION TEAM: Ιδέες που… «ζωγραφίζουν»!

ACTION TEAM: Ιδέες που… «ζωγραφίζουν»!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Έχουμε πολλές φορές ασχοληθεί με τις δράσεις της ομάδας εθελοντών εφήβων της πόλης της Καβάλας «ACTION TEAM» και δεν θα σταματήσουμε να το κάνουμε γιατί τα παιδιά απλά… «ζωγραφίζουν» με τις ιδέες τους. Αξιοθαύμαστα δεν είναι μόνο το μεράκι και η διάθεση που έχουν για να γεννούν ιδέες που βελτιώνουν την καθημερινότητα ή βοηθούν συμπολίτες μας, αλλά και η αποτελεσματικότητα της κάθε δράσης με την οποία ασχολούνται!

Χρώμα και πάλι χρώμα!

Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα τα παιδιά αποφάσισαν να χρωματίσουν την μουντή πραγματικότητα που ζούμε, μεταμορφώνοντας κοινόχρηστους χώρους σε πολύχρωμες αισιόδοξες εικόνες. Όπως μπορείτε να δείτε, πρόσφατα έδωσαν νέα πνοή σε κεντρικά σημεία της Νέας Περάμου αλλά και στο Πάρκο της Αγίας Ειρήνης στην Καβάλα.

Σε κάθε τους προσπάθεια καταφέρνουν να έχουν δίπλα τους τοπικούς φορείς και επιχειρήσεις, οι οποίοι στηρίζουν εμπράκτως την υλοποίηση των ιδεών τους. Αξίζουν και σε αυτούς θερμά συγχαρητήρια, γιατί δίνουν το έναυσμα στα παιδιά να συνεχίσουν να οραματίζονται και να προσφέρουν στον τόπο τους!