Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / Αθλητικά / ΑΕΤΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Προσθήκη 4 μεταλλίων!
ΑΕΤΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Προσθήκη 4 μεταλλίων!

ΑΕΤΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: Προσθήκη 4 μεταλλίων!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Οι αγωνιστικές επιτυχίες των αθλητών  του “Αετού”, στην ολυμπιακή σκοποβολή σκητ, προσθέσανε ακόμα τέσσερα μετάλλια στην ήδη υπάρχουσα μεγάλη τροπαιοφόρο συλλογή του συλλόγου μας.

Ένα (1) χρυσό, δύο (2) ασημένια και ένα (1) χάλκινο ήταν η συγκομιδή των επτά (7) αθλητών του συλλόγου μας, από τον αγώνα σκητ βγ κατηγορίας που έγινε το Σαββατοκύριακο 15 & 16 Ιουνίου 2019 στο σκοπευτήριο του ομίλου Μακεδονίας στο Δρακόντιο Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα οι αθλητές που κατακτήσανε τα μετάλλια είναι οι εξής :

  • Ο Πέτρος Στάθης πρώτος (1ος) και χρυσό στην γ κατηγορία με νέα ατομική επίδοση 89/125.
  • Ο Αθανάσιος Ντενικοράκης δεύτερος (2ος) και ασημένιο στην α κατηγορία με επίδοση 108/125.
  • Ο Δημήτρης Βαβάκας τρίτος (3ος) και χάλκινο στην α κατηγορία με επίδοση 105/125.
  • Ο Αθανάσιος Χάσπαρης δεύτερος (2ος) και ασημένιο στην κατηγορία των βετεράνων με επίδοση 98/125.

Μεγάλος άτυχος ο Θωμάς Μυστιλόγλου που αγωνίστηκε στην β κατηγορία και τερμάτισε έβδομος (7ος), με επίδοση 93/125 δεν κατάφερε να μπει στον τελικό για τρεις (3) βαθμούς, εξ αιτίας κακής απόδοσης σε δύο (2) γύρους, έτσι έχασε κάθε ελπίδα κάποιας διάκρισης.

Με υπολειπόμενη επίδοση 104/125 ο Παναγιώτης Παπαντωνίου έχασε το χάλκινο μετάλλιο της α κατηγορίας από τον συναθλητή του για ένα (1) μόλις βαθμό, αφού προηγουμένως σε ένα γύρο απώλεσε τον έλεγχο συγκέντρωσης και εγκατέλειψε δύο (2) σίγουρες προσπάθειες στόχων.

Τέλος για τον Σοφοκλή Κουταλιάγκα που αγωνίζεται στην Α1, την υψηλότερη κατηγορία του αθλήματος που συμμετέχουν οι δέκα (10) καλύτεροι Έλληνες αθλητές-σκοπευτές, η χαμηλή επίδοση των 104/125 που έκανε, απλά δεν τον αντιπροσωπεύει και θα πρέπει μελλοντικά να πετάξει πιο ψηλά.