Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Η πιο “άγρια” λίμνη του κόσμου!
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Η πιο “άγρια” λίμνη του κόσμου!

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Η πιο “άγρια” λίμνη του κόσμου!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Οι φωτογραφίες του Dave Sandford από την λίμνη Erie στην Βόρεια Αμερική εντυπωσιάζουν με την δύναμη αλλά και την ομορφιά της φύσης

Η λίμνη Erie είναι η θερμότερη και η πιο ρηχή από τις μεγαλύτερες λίμνες της Βόρειας Αμερικής αλλά θεωρείται επίσης η ομορφότερη και η πιο άγρια. Η 12η μεγαλύτερη λίμνη στον κόσμο είναι ιδιαίτερα θυελλώδης και γνωστή για τα ναυάγια και τις καταστροφές που έχουν προκληθεί ακόμα και στη στεριά με κύματα που μπορεί να φτάνουν τα 8 μέτρα.

Ο Dave Sandford, φωτογράφος αθλητικών γεγονότων, αψηφώντας τις τρομακτικές φυσικές δυνάμεις της λίμνης με άνεμους που φτάνουν τα 80 χιλιόμετρα ανά ώρα τολμά και απαθανατίζει με τον φωτογραφικό του φακό μαγικές στιγμές οι οποίες απεικονίζουν τη χάρη και τη δύναμη της φύσης.

Ο ίδιος δηλώνει ότι είναι επικίνδυνο, απρόβλεπτο και καθόλου απλό να φωτογραφίσεις τέτοιου μεγέθους κύματα διότι τα πάντα συμβαίνουν εν ριπή οφθαλμού. Πριν από κάθε φωτογράφιση ενημερώνεται από τις μετεωρολογικές υπηρεσίες για τα καιρικά φαινόμενα, φοράει ειδικό εξοπλισμό και ορμάει στο κυνήγι της τέλειας φωτογραφίας.