Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Νέστος / ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ: Το “ταξίδι” στην Ν. Κορέα συνεχίζεται!
ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ: Το “ταξίδι” στην Ν. Κορέα συνεχίζεται!

ΑΚΤΙΝΙΔΙΑ: Το “ταξίδι” στην Ν. Κορέα συνεχίζεται!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Με ανάρτησή του στον προσωπικό λογαριασμό τον οποίο διατηρεί στο twitter, ο βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης, κάνει γνωστό ότι «τα μοναδικά ακτινίδια της Καβάλας θα εξάγονται πλέον και στην Νότια Κορέα»!

Συγκεκριμένα, η αρμόδια νοτιοκορεατική αρχή πιστοποίησε την ολοκλήρωση της φυτοϋγειονομικής διαδικασίας εξαγωγής ελληνικού ακτινιδίου προς τη Ν. Κορέα των 51 εκατομμυρίων κατοίκων.

Πλέον, αναμένεται η έκδοση εμπεριστατωμένων οδηγιών από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τόσο προς τις αρμόδιες φυτοϋγειονομικές ελεγκτικές αρχές όσο και προς τους εξαγωγείς για τα περαιτέρω.

Όπως αναφέρει ο κ. Λαζαρίδης, «ο Κυριάκος Μητσοτάκη και ο αρμόδιος υπουργός, Μάκης Βορίδης, αποδεικνύουν και πάλι στην πράξη τη στήριξή τους στον πρωτογενή τομέα».

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγες μέρες είχε δημοσιοποιηθεί η είδηση ότι τα ελληνικά  ακτινίδια -ανάμεσά τους φυσικά και αυτά της Καβάλας- θα «ταξιδεύουν» πλέον και  στην Κίνα. Και το όμορφο «ταξίδι» αποκτά και άλλους προορισμούς…

Πηγή: proininews.gr