Αρχική Σελίδα / Για το Σπίτι / ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ: Υπεύθυνα… Ποιοτικά… Οικονομικά & Γρήγορα!
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ: Υπεύθυνα… Ποιοτικά… Οικονομικά & Γρήγορα!

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΜΠΑΝΙΟΥ: Υπεύθυνα… Ποιοτικά… Οικονομικά & Γρήγορα!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (1 αξιολογήσεις, μέσος όρος: 4.00 από 5)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Του Γιώργου Δημητριάδη

Ιδιοκτήτη κατασκευαστικής εταιρείας

Η ανακαίνιση ενός μπάνιου είναι μια διαδικασία που μπορεί να προκύψει είτε λόγω της επιθυμίας μας για αλλαγή είτε για την κάλυψη νέων λειτουργικών αναγκών είτε λόγω βλαβών και φθορών των ήδη υπαρχόντων κατασκευών. Για μία σωστή και καλά οργανωμένη ανακαίνιση που θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, υπάρχουν μία σειρά από παράγοντες που καλό θα ήταν να λάβουμε υπόψη πριν ξεκινήσουμε, με σκοπό να αποφύγουμε σοβαρά λάθη. Θα πρέπει λοιπόν να έχουν γίνει σωστές μελέτες οι όποιες να εφαρμοστούν επακριβώς από σωστά επιλεγμένα συνεργεία και υλικά.

Η «ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Κατασκευαστική» και η «ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ Bagno», μπορούν και σας προσφέρουν τώρα ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακαίνιση του μπάνιου ή την ανακατασκευή του χώρου σας που θα καλύψουν όλες τις ανάγκες σας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα συνδυασμένες με επώνυμα υλικά και πιστοποιημένες τεχνικές εργασίας.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ ΜΠΑΝΙΟΥ 20 τ.μ. μόνο με 1.190€ σε 4 ημέρες!

Η προσφορά ανακαίνισης μπάνιου που προσφέρει η εταιρία μας αυτήν την περίοδο στην μοναδική τιμή των 1190€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) περιλαμβάνει αναλυτικά για μπάνιο 20τ.μ.:

  • Αποξήλωση των παλαιών ειδών υγιεινής
  • Αποξήλωση των παλαιών πλακιδίων
  • Αποκομιδή των μπαζών
  • Έλεγχος της υδραυλικής εγκατάστασης για τυχόν φθορές
  • Τοποθέτηση νέων πλακιδίων Ιταλικής ή Ισπανικής προέλευσης (Α’ διαλογής) μέσα από μία προεπιλεγμένη γκάμα 15 χρωμάτων, σχεδίων και διαστάσεων
  • Λεκάνη με καζανάκι χαμηλής πίεσης πορσελάνης, νιπτήρα με κολώνα (φάρδους 60 cm), καθρέπτη, βρύσες για τον νιπτήρα και την ντουζιέρα και ντουζιέρα πορσελάνης (Διαστάσεων 80×80 εκ.)
  • Κόλλες και στόκος της ιταλικής εταιρίας KERAKOLL.
  • Αξεσουάρ μπάνιου, χαρτοθήκη, πετσετοκρεμάστρα οριζόντια και δύο πετσετοκρεμάστρες άγκιστρα

Στην περίπτωση που χρειάζεστε αντικατάσταση της υδραυλικής εγκατάστασης, η εταιρεία μας μπορεί να σας παρέχει εγγυημένο και άμεσο αποτέλεσμα στις πιο συμφέρουσες τιμές τις αγοράς.

Χρόνος Παράδοσης

Μόλις σε 4 ημέρες λόγω της εμπειρίας αλλά και της άψογης συνεργασίας των συνεργείων, το νέο σας μπάνιο θα είναι έτοιμο! Ή μόλις σε 6 ημέρες εάν χρειαστεί και αλλαγή της υδραυλικής σας εγκατάστασης! Ελάτε λοιπόν στο κατάστημά μας για να επιλέξουμε το δικό σας μπάνιο με επώνυμα ιταλικά και ισπανικά προϊόντα και να σχεδιάσουμε την εγγυημένη και άμεση υλοποίηση του.

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε όλο το τεύχος ΑΝΑΚΑΙΝΙΖΩ SPECIAL EDITION πατώντας εδώ