Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / Αθλητικά / Αντετοκούνμπο: «Δεν με νοιάζει τι θα πουν για εμένα. Το θέμα είναι να βοηθάς τους άλλους» 
Αντετοκούνμπο: «Δεν με νοιάζει τι θα πουν για εμένα. Το θέμα είναι να βοηθάς τους άλλους» 

Αντετοκούνμπο: «Δεν με νοιάζει τι θα πουν για εμένα. Το θέμα είναι να βοηθάς τους άλλους» 

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Για την δωρεά 20.000 μασκών στον Δήμο Ζωγράφου και στον ΟΠΑΝΔΑ λόγω κορωνοϊού, πώς διατηρείται σε φόρμα, τις ώρες που περνά με την οικογένειά του και την καθημερινή ρουτίνα του μίλησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. 

«Δεν με νοιάζει τι θα πουν για εμένα ή την οικογένειά μου. Το θέμα είναι να βοηθάς τους άλλους και γι’ αυτό το έκανα. Το σημαντικό είναι να δίνεις βοήθεια σε ανθρώπους και οικογένειες που το έχουν ανάγκη σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Οι εργαζόμενοι στο γήπεδο των Μπακς είναι άνθρωποι που είναι δίπλα μας κάθε ημέρα. Όταν η σεζόν ανεστάλη, το πρώτο πράγμα που αναρωτήθηκα ήταν αν αυτοί οι άνθρωποι θα έχουν δουλειά για να προσφέρουν στις οικογένειές τους. Η απάντηση που έδωσα στον εαυτό μου ήταν ότι πολλοί από αυτούς δεν θα τα έβγαζαν πέρα, γι’ αυτό εγώ και η οικογένειά μου αποφασίσαμε να βοηθήσουμε όσο μπορούσαμε», ανέφερε, μιλώντας στην ιταλική Gazzetta dello Sport, αναφορικά με τις δωρεές.  Ο «Greek Freak» παραδέχτηκε πως του αρέσει πολύ που περνά χρόνο με την οικογένειά του, αλλά δεν έκρυψε πως του λείπει το μπάσκετ και το ΝΒΑ, εκφράζοντας την ελπίδα να συνεχιστεί η σεζόν, μόνο αν είναι ασφαλές.  «Είναι φανταστικό, γιατί δεν έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε μέσα στη σεζόν. Όμως τόσο σε μένα όσο και στους συμπαίκτες μου λείπει το μπάσκετ. Ανυπομονώ να αρχίσουμε ξανά, αλλά θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε το χρόνο που έχουμε δίπλα στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Δεν μπορούμε να βγούμε από το σπίτι, αλλά το να περνάμε χρόνο με τους δικούς μας είναι το πιο εύκολο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: www.lifo.gr