Αντίο… Μαύροι κύκλοι!

Αντίο… Μαύροι κύκλοι!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Οι μαύροι κύκλοι προκαλούνται από την κληρονομικότητα και τον τρόπο ζωής! Αν δεν κοιμάστε καλά, αν δεν τρέφεστε σωστά και αν πίνετε και καπνίζετε τότε θα έχετε μαύρους κύκλους, ακόμα και αν δεν υπάρχει θέμα κληρονομικότητας. Πώς τους αντιμετωπίζουμε; Υπάρχουν δεκάδες κρέμες που μπορούν να σας βοηθήσουν σημαντικά, υπάρχουν όμως και φυσικοί τρόποι που μπορούν να συμβάλλουν στην εμφάνιση της περιοχής γύρω από τα μάτια!

Η καφεΐνη

Η καφεΐνη συστέλλει τα αιμοφόρα αγγεία και έτσι μπορεί (προσωρινά) να βελτιώσει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων. Φτιάξτε ένα μαύρο τσάι και όσο το πίνετε, βάλτε το χρησιμοποιημένο φακελάκι στο ψυγείο. Έπειτα, τοποθετήστε το κάτω από τα μάτια σας για 10 λεπτά και αφήστε την καφεΐνη να κάνει τη δουλειά της!

Το αγγούρι

Όταν είναι παγωμένο, το αγγούρι βοηθά στην σύσφιγξη των αγγείων και σε συνδυασμό με την βιταμίνη Κ που περιέχει, μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την εμφάνιση της περιοχής των ματιών σου. Κόψτε μερικές φέτες, βάλτε την αγαπημένη σας μουσική και χαλαρώστε για 20 λεπτά.

Η πατάτα

Η παγωμένη πατάτα γύρω από τα μάτια είναι ένα μυστικό που ίσως να ξέρετε από τη γιαγιά σας και είναι ίσως το πιο αποτελεσματικό απ’ όλα. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κόψετε μία πατάτα σε πολύ λεπτές φέτες και να ακουμπήσεις τη σάρκα της κάτω από τα μάτια σας.

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος 40 πατώντας εδώ