Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / ΑΝΤΡΑΣ: Τα μυστικά της επιτυχίας!
ΑΝΤΡΑΣ: Τα μυστικά της επιτυχίας!

ΑΝΤΡΑΣ: Τα μυστικά της επιτυχίας!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Οι περισσότεροι επιτυχημένοι άντρες στον πλανήτη είναι σίγουρο πως έχουν περάσει από σαράντα κύματα, πολύ κόπο και προσπάθεια για να φτάσουν στο σημείο να αποκτήσουν τον τίτλο του «επιτυχημένου». Κανείς δεν ξύπνησε επιτυχημένος και κανείς δεν βρήκε τον δρόμο του «στρωμένο με ροδοπέταλα».

Οι συγκεκριμένοι άντρες έχουν έρθει στον κόσμο ακριβώς όπως εσείς, έχουν περάσει πολλές από τις καθημερινές δυσκολίες που περάσατε κι εσείς, ίσως και περισσότερες. Παρ’ όλα αυτά, αυτό που τους ξεχώρισε και τους έφτασε στο ανώτερο επίπεδο επιτυχίας, είναι κατά βάση η λογική και η στάση τους απέναντι στη ζωή.

Γάμος

Δεν βγήκε τυχαία η φράση «πίσω από έναν επιτυχημένο άντρα, κρύβεται μια έξυπνη γυναίκα»… Και μην σας τρομάζει η λέξη «γάμος», καθώς δε σημαίνει πως για να πετύχετε στη ζωή πρέπει να παντρευτείτε! Ένα από τα μυστικά όμως των επιτυχημένων αντρών, είναι ότι παντρεύτηκαν την ιδανική γυναίκα για αυτούς. Μια γυναίκα που τους στηρίζει και τους ενθαρρύνει σε κάθε βήμα, ειδικά σε κάποια αποτυχία, σε αντίθεση με γυναίκες που γκρινιάζουν για τυχόν σπατάλες χρημάτων σε κάποια επένδυση ή αγορά.

Ρίσκο

Οποιοσδήποτε θέλει να πετύχει τους στόχους του, δεν μπορεί να μην περάσει από το στάδιο του ρίσκου. Αυτό αυτόματα δείχνει άνθρωπο ισχυρό, γεμάτο αυτοπεποίθηση και αυτογνωσία. Αρπάξτε την ευκαιρία μιας επαγγελματικής πρότασης, άσχετα αν βρίσκεται σε διαφορετική πόλη από αυτή που ζείτε. Πείτε «ναι» σε μια συνεργασία και μην περιμένετε το οικονομικό κέρδος από την μια μέρα στην άλλη.

Υπομονή

Ο σημαντικότερος λόγος που πολλοί απογοητεύονται! Το να έχετε υπομονή, αυτόματα σας δίνει τον χρόνο να σκεφτείτε και να αναλύσετε μια κατάσταση παίρνοντας αργότερα μια απόφαση. Όλοι θέλουμε το «εδώ και τώρα», είτε πρόκειται για επαγγελματικό θέμα είτε για προσωπικό, οπότε η υπομονή, θα βοηθήσει και εσάς και τους ανθρώπους που συναναστρέφεστε.

Δουλειά

Πέραν των παραπάνω, ένα σημαντικό κομμάτι της επιτυχίας, είναι η δουλειά. Μην αφήνετε τον χρόνο να πάει χαμένος και οπωσδήποτε μην κάνετε το σφάλμα να αφήσετε κάτι για αύριο όταν μπορείτε να το κάνετε σήμερα. Οι εκκρεμότητες θα σας βγάζουν μαθηματικά εκτός προγράμματος. Τίποτα γύρω σας δεν θα γίνει μόνο του με κάποιον μαγικό τρόπο αν δεν βάλετε το χέρι σας, οπότε αφήστε τα παράπονα και τις δικαιολογίες και δουλέψτε!

+PLUS

Τύχη

Η τύχη λένε, βοηθάει τους τολμηρούς και τελικά αν δεν «παίξεις» μην περιμένεις και να «κερδίσεις». Σημαντικός λοιπόν παράγοντας για την επιτυχία, είναι και το δεύτερο συνθετικό της λέξης… από μόνο του. Τύχη!

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος Αντρική Υπόθεση 2019 πατώντας εδώ