Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / ΑΝΤΡΙΚΑ ΜΑΓΙΟ 2020: Για να είστε μέσα στην μόδα!
ΑΝΤΡΙΚΑ ΜΑΓΙΟ 2020: Για να είστε μέσα στην μόδα!

ΑΝΤΡΙΚΑ ΜΑΓΙΟ 2020: Για να είστε μέσα στην μόδα!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Οι περισσότεροι άντρες δίνουν λίγη σημασία στην ενδυμασία της παραλίας καθώς οι περισσότεροι «βολεύονται» θα λέγαμε με ένα μαγιό για δύο ή τρία καλοκαίρια σερί. Παρ’ όλα αυτά, το μόνο κομμάτι ύφασμα που θα σας ντύσει στις παραλίες… είναι το μαγιό, οπότε γιατί να μην επενδύσετε πάνω του; Ρίξτε λοιπόν μια ματιά στις φετινές τάσεις και διαλέξτε αυτή που σας ταιριάζει περισσότερο.

ΡΟΖ

Μπορεί με το πρώτο άκουσμα να μη σας ενθουσιάζει ιδιαίτερα μια τέτοια επιλογή, αλλά είναι νούμερο ένα για το 2020. Αν δεν σας κλείνει και πολύ το μάτι, διαλέξτε ένα άλλο χρώμα μαγιό αλλά με ροζ λεπτομέρειες ή σχέδια. Όπως και να έχει, «παίζει» πολύ σαν χρώμα.

OLD – SCHOOL

Αποκαλούνται και ρετρό, αφού θυμίζουν μαγιό μιας άλλης παλαιότερης εποχής, όμως είναι τα μαγιό που κερδίζουν σημαντικό έδαφος από το αντρικό κοινό. Στενότερα σε σχέση με τα μοντέρνα και σίγουρα πιο κοντά σε μήκος, με τα χαρακτηριστικά τριγωνικά «κοψίματα» στα πλαϊνά του σε πολλές περιπτώσεις.

FLORAL

Τα «χαβανέζικα» όπως τα έχουμε συνηθίσει, είναι τα μαγιό που αγαπούν περισσότερα άντρες νεαρότερης ηλικίας χωρίς να σημαίνει πως μια τέτοια χαρούμενη και σπορ εικόνα, δεν μπορεί να ταιριάξει και σε μεγαλύτερους άντρες. Το μυστικό πάντως, θέλει το μαγιό σε σκούρο χρώμα, ώστε τα σχέδια να μην «μπουκώνουν» το μαγιό.