Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / Αθλητικά / ΑΟΚ: Επιστροφή στα επαγγελματικά σαλόνια!
ΑΟΚ: Επιστροφή στα επαγγελματικά σαλόνια!

ΑΟΚ: Επιστροφή στα επαγγελματικά σαλόνια!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Η φετινή χρονιά βρίσκει την ποδοσφαιρική ομάδα της Καβάλας μετά από αρκετά χρόνια στα σαλόνια της επαγγελματικής νεοσύστατης Football League. Το πρωτάθλημα ξεκινά για τον ΑΟΚ με δύο εντός έδρας αγώνες απέναντι στην νεοφώτιστη σε επαγγελματική κατηγορία Τρίγλια και το Αιγάλεω. Υπενθυμίζεται πως το πρωτάθλημα της Football League θα λάβει τέλος στις 29 Μαρτίου 2020, με τις δύο πρώτες ομάδες να ανεβαίνουν στη Super League 2, ενώ τέσσερις θα υποβιβαστούν στην Γ΄Εθνική.

Τα χιλιόμετρα θα τρώνε την αποστολή της ομάδας μας καθώς πλέον θα κληθούν να ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα, με τους μακρινότερους προορισμούς την Καλαμάτα, την Κρήτη και τη Ρόδο. Στην τελευταία μάλιστα θα αναγκαστεί να ταξιδέψει δύο φορές για να αντιμετωπίσει τον Διαγόρα και τον Ιάλυσο. Από τις ομάδες της Αθήνας ξεχωρίζουν οι άλλοτε κραταιοί Αιγάλεω και Ιωνικός ενώ αίσθηση προκαλεί η απουσία στην κατηγορία ομάδας από την πρωτεύουσα Θεσσαλονίκη μετά την οικειοθελή επιστροφή του Ηρακλή στη Γ’ Εθνική.

Οι αντίπαλοί μας

ΑΟΚ και Ηρακλής… μαζί για κοινούς στόχους!

Πλάι πλάι από εδώ και πέρα ο Αθλητικός Όμιλος Καβάλας και ο ιστορικός Ηρακλής Καβάλας σε επίπεδο ακαδημιών. Μια απόφαση που πάρθηκε από κοινού, με απώτερο σκοπό και στόχο την βελτίωση των ακαδημιών και των δυο συλλόγων, τα κίνητρα και την εξέλιξη των νέων αθλητών, την παροχή καλύτερων αγωνιστικών υποδομών και την ανάπτυξη του τοπικού ποδοσφαίρου.

Φωτορεπορτάζ: Τσούτσας Λάσκαρης

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος 40 πατώντας εδώ