Αρχική Σελίδα / Υγεία / Η Αποκατάσταση ακοής στα xέρια των ειδικών είναι εύκολη!
Η Αποκατάσταση ακοής στα xέρια των ειδικών είναι εύκολη!

Η Αποκατάσταση ακοής στα xέρια των ειδικών είναι εύκολη!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Συνήθως όταν οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά με την ακοή τους δεν το αποδέχονται ή έχουν την τάση να μην του δίνουν τη πρέπουσα σημασία. Δεν το θεωρούν τόσο σημαντικό και δεν πιστεύουν ότι υπάρχει λύση. Μόνο με τη σκέψη ότι θα χρειαστεί να «βάλουν» ακουστικά βαρηκοΐας τους κάνει να αισθάνονται άσχημα, γιατί στο μυαλό τους, αυτό  σημαίνει ότι «γέρασαν» ή ότι αυτό δεν μπορεί να είναι η πραγματική λύση.

  • Πρέπει να γνωρίζετε ότι
  • Δεν είναι οι συσκευές (τα ακουστικά βαρηκοΐας) που από μόνες τους θα δώσουν λύση στο πρόβλημα της ακοής όπως αντίστοιχα  δεν αντιμετωπίζουμε μία ασθένεια μόνο με την  αγορά ενός οποιουδήποτε φαρμακευτικού σκευάσματος, από το φαρμακείο.
  • Η λύση βρίσκεται στο να απευθυνθούμε σε έναν επιστήμονα με τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρία, που θα  συμβουλέψει-καθοδηγήσει τον πάσχοντα με μοναδικό σκοπό να αποκαταστήσει το πρόβλημα στην ακοή του και κατ’ επέκταση να τον βοηθήσει να  αντιμετωπίσει  τις δυσκολίες που του προκαλεί στη ζωή του.
  • Η αποκατάσταση της ακοής είναι μια ιδιαιτέρως απαιτητική διαδικασία αλλά στα χέρια ενός  Ακοολόγου-Ακοοπροθετιστή είναι όχι μόνο εφικτή, αλλά μπορεί να προσφέρει μια εκπληκτική βελτίωση στην καθημερινότητα του πάσχοντα, πολύ πιο εύκολα απ’ ότι οι περισσότεροι νομίζουν.
  • Αξίζει να αναφερθεί ότι ένας άνθρωπος ακόμα και με  μικρή απώλεια ακοής κουράζεται σωματικά 30% περισσότερο από κάποιον που δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με την ακοή του.
  • Μελέτες δείχνουν ότι το 97% των ανθρώπων που αποκαθιστούν την απώλεια  στην ακοή τους βελτίωνουν την ποιότητα της ζωής τους καθώς και τις νοητικές τους λειτουργίες.