Αρχική Σελίδα / Υγεία / ΓΝΩΡΙΣΤΕ με ποιον τρόπο… ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΚΟΗΣ!
ΓΝΩΡΙΣΤΕ με ποιον τρόπο… ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΚΟΗΣ!

ΓΝΩΡΙΣΤΕ με ποιον τρόπο… ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΑΚΟΗΣ!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Γνωρίζετε ότι υπάρχουν περισσότερες από 60  διαφορετικές παθήσεις που δημιουργούν αυτή τη δυσκολία; Συνήθως όταν οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται ότι κάτι δεν πάει καλά με την ακοή τους δεν το αποδέχονται ή έχουν την τάση να μην του δίνουν τη πρέπουσα σημασία. Νομίζουν ότι δεν είναι κάτι σημαντικό και δεν πιστεύουν ότι υπάρχει λύση.

βαρηκοΐα = δυσκολία ακοής

 Η σκέψη ότι θα χρειαστεί να «βάλουν» ακουστικά βαρηκοΐας τους κάνει να αισθάνονται άσχημα, αφού στο μυαλό τους, σημαίνει ότι «γέρασαν» ή ότι αυτό δεν μπορεί να είναι η πραγματική λύση.

Υποχρέωση των επιστημόνων της Αποκατάστασης της Ακοής, είναι να γνωρίσουν στους πάσχοντες  ότι πιθανόν να έχουν δίκιο για την αρνητική γνώμη τους για  τα ακουστικά, αλλά σίγουρα κάνουν λάθος προς το πόσο σημαντική είναι η αποκατάσταση ακοής τους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ένας άνθρωπος ακόμα και με  μικρή απώλεια ακοής κουράζεται σωματικά 30% περισσότερο από κάποιον που δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με την ακοή του.

Είναι γεγονός ότι όσοι τα «φορούν» είναι κυρίως οι ηλικιωμένοι ( ή τουλάχιστον αυτούς βλέπουμε εμείς), ενώ δεν έχουν βρει λύση στο πρόβλημά τους όλοι όσοι  έχουν «φορέσει» ακουστικά.

Δεν είναι οι συσκευές (τα ακουστικά βαρηκοΐας) που από μόνες τους θα δώσουν λύση στο πρόβλημα της ακοής όπως αντίστοιχα  δεν είναι λύση η αγορά ενός οποιουδήποτε φαρμακευτικού σκευάσματος, από το φαρμακείο, για την αποκατάσταση μιας σοβαρής ασθένειας.

Η λύση βρίσκεται στο να απευθυνθούμε σε έναν επιστήμονα με τις απαραίτητες γνώσεις και εμπειρία, για να συμβουλέψει-καθοδηγήσει τον πάσχοντα με μοναδικό σκοπό να αποκαταστήσει το πρόβλημα στην ακοή του και κατ’ επέκταση να διορθώσει την δυσλειτουργία που αυτή προκαλεί στη ζωή του.

Η αποκατάσταση της ακοής είναι μια ιδιαιτέρως απαιτητική διαδικασία, αλλά στα χέρια ενός επιστήμονα Ακοολόγου-Ακοοπροθετιστή είναι όχι μόνο εφικτή, αλλά μπορεί να προσφέρει μια εκπληκτική βελτίωση στην καθημερινότητα και εν γένει στη ζωή του πάσχοντα πολύ πιο εύκολα απ’ ότι οι περισσότεροι νομίζουν.

Τα στάδια που οδηγούν στην οριστική λύση του προβλήματος

1ο ΒΗΜΑ

Αξιολόγηση. Ο Ακοολόγος θα μελετήσει όλα τα ιατρικά και προσωπικά δεδομένα ώστε να γνωρίζει με ακρίβεια ποια πάθηση καλείται να αποκαταστήσει, αλλά και τις ιδιαιτερότητες της ζωής του πάσχοντος.

2ο ΒΗΜΑ

Ενημέρωση. Ο Ακοολόγος θα ενημερώσει τον πάσχοντα για τη διαδικασία αποκατάστασης, αλλά και θα του δείξει στην πράξη πως θα είναι η ζωή του με το πρόβλημα αποκατεστημένο, από την πρώτη συνεδρία.

 3ο ΒΗΜΑ

Αισθητική. Με γνώμονα την αποκατάσταση, ο Ακοολόγος θα επιλέξει τη λύση η οποία όχι μόνο προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα, αλλά έχει και την καλύτερη αισθητική.

4ο ΒΗΜΑ

Οριστική λύση. Αυτό που μπορεί να πετύχει η επιστημονική διαδικασία αποκατάστασης της ακοής είναι να επανέλθει η ζωή του πάσχοντα τόσο κοντά στα επίπεδα που ήταν πριν προκύψει το πρόβλημα, που επί της ουσίας δεν υπάρχει πια!!!

ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ

Αν θέλετε πραγματικά να ζήσετε τη ζωή σας χωρίς τους περιορισμούς που δημιουργεί

η απώλεια της ακοής, το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να μας επισκεφθείτε.

Εμείς σε συνεργασία με τον ΩΡΛ ιατρό σας, θα σας οδηγήσουμε  να απολαύσετε ξανά όλες τις χαρές της ζωής, χωρίς περιορισμούς.