Αρχική Σελίδα / Για τη Γυναίκα / Προορισμοί / Απόψε λέω να κάνουμε… Beach Party!
Απόψε λέω να κάνουμε… Beach Party!

Απόψε λέω να κάνουμε… Beach Party!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Ήλιος ή φεγγάρι, θάλασσα και άμμος, δημιουργούν από μόνα τους το ιδανικό πλαίσιο για τη δημιουργία ενός μοναδικού και αξέχαστου καλοκαιρινού πάρτι στην παραλία. Και εννοείται πως αυτά τα πάρτι είναι τα καλύτερα, αφού δε χρειάζεται ιδιαίτερο ντύσιμο ούτε και χτένισμα, ενώ κυριαρχεί η ανεμελιά και η ανεβασμένη διάθεση. Χώρια που είναι ευκαιρία να γνωρίσετε άμεσα νέο κόσμο και γιατί όχι… να ερωτευτείτε! Στο κείμενο που ακολουθεί, σας έχουμε διαλέξει μερικά κορυφαία tips, ώστε τίποτα να μην πάει στραβά και να οργανώσετε ένα beach party που θα θυμάστε εσείς και οι φίλοι σας για πάντα!

#1 Τοποθεσία

Διαλέξτε μια παραλία στην οποία θα μπορούν να έχουν πρόσβαση όλοι όσοι έχετε σκοπό να καλέσετε, χωρίς να χρειάζεται απαραίτητα να έρθουν με μεταφορικό μέσο, αφού η περίπτωση να πιουν λίγο παραπάνω, δεν μπορεί να αποφευχθεί.

#2 Μενού

Δημιουργήστε έναν μπουφέ με απλά τρόφιμα που θα μπορούν όλοι να καταναλώσουν, όπως σπιτική πίτσα, club sandwich, διάφορα καναπεδάκια, ακόμα και φρούτα εποχής όπως καρπούζι και πεπόνι, σε μπουκιές ή έτοιμες φέτες.

#3 Αλκοόλ

Το πάρτι δε σημαίνει αυτόματα και μεθύσι! Προσθέστε στην κάβα σας πέραν τον κλασσικών ποτών, μπύρες, μηλίτες και άλλα παρόμοια ποτά με χαμηλά ποσοστά αλκοόλ και μη ξεχνάτε τα μίνι ψυγεία για τη διατήρηση της δροσιάς τους.

#4 Μουσική

Σε περίπτωση που δεν έχετε φίλο DJ να σας βγάλει από την δύσκολη θέση, ετοιμάστε usb sticks με έτοιμα set ή μεγάλες λίστες τραγουδιών, αφού η μουσική θα είναι ο πρόλογος και ο επίλογος του πάρτι σας και αυτό που θα ανεβάζει ακόμα περισσότερο το κέφι και την διάθεση.

#5 Παιχνίδια

Εξοπλιστείτε με παιχνίδια παραλίας όπως στρώματα και φουσκωτά, ρακέτες ή μπάλες, ώστε να έχετε την ευκαιρία να κάνετε κι άλλα πράγματα πέραν του χορού και να μη βαρεθείτε εύκολα. Φυσικά, μπορείτε να αγοράσετε μεγάλους πυρσούς και άλλα διακοσμητικά για να δώσετε τη δική σας νότα στο πάρτι.

PLAN B

Έχετε πάντα στο μυαλό σας ότι κάτι μπορεί να πάει στραβά, με κύριο ενδεχόμενο την απότομη αλλαγή του καιρού. Σε περίπτωση που πέσει η θερμοκρασία, μπορείτε με ασφάλεια να ανάψετε μια φωτιά, ενώ σε περίπτωση βροχής, να γνωρίζετε από πριν αν υπάρχει κάποιο κλαμπ ή μπαρ στην περιοχή, ώστε να συνεχίσετε το πάρτι σας λίγο διαφορετικά από αυτό που υπολογίζατε.