Αρχική Σελίδα / Για τη Γυναίκα / Οι μελλοντες γονεις ειναι οι ΓΕΝΕΤΙΚΟΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ του παιδιου τους!
Οι μελλοντες γονεις ειναι οι ΓΕΝΕΤΙΚΟΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ του παιδιου τους!

Οι μελλοντες γονεις ειναι οι ΓΕΝΕΤΙΚΟΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ του παιδιου τους!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Του Δημήτρη Μπουρλίβα (www.armatura.gr)

«Οι μέλλοντες γονείς είναι οι ΓΕΝΕΤΙΚΟΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ του παιδιού τους. ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ»
Dr. Bruce Lipton

Κάθε ζευγάρι που ενώνει τα βήματά του, με οδηγό την Αγάπη, εύχεται, ενδόμυχα, να ζήσει την Ευτυχία και τη δημιουργία μιας ωραίας Οικογένειας… με παιδιά υγιή, χαρούμενα, δημιουργικά, χαρισματικά.
Κι αναρωτιέται…
Από πότε να αρχίσουμε την ανατροφή του παιδιού;
– Από πότε να μεριμνήσουμε για την υγεία του, τον καλό του χαρακτήρα, την εξυπνάδα του, την εγχάραξη μέσα του αισιοδοξίας χαράς και Αξιών της Ζωής;
Εννέα μήνες πριν από τη γέννησή του…
Απαντάει ο Σωκράτης… αλλά και η σύγχρονη επιστήμη!
Μετά τη γέννηση είναι ήδη αργά! Το παιδί, με όλα του τα όργανα, είναι σχηματισμένο…
Το παιδί που γεννιέται είναι ήδη εννέα μηνών!

Η Υγεία, η Ψυχική ισορροπία, η χαρά για τη ζωή, η Ικανότητα της ψυχής να προσφέρει και να δεχθεί την Αγάπη, η νοημοσύνη, τα ταλέντα, οι χαρές, οι αρετές ή η έλλειψή τους, με δύο λόγια : η φυσική, ψυχική και πνευματική κατάσταση του απογόνου εξαρτάται από τα «υλικά», φυσικά, ψυχικά και πνευματικά που ο σχηματιζόμενος άνθρωπος θα δεχθεί από τους γονείς του, στο πρώτο μικρό «σύμπαν» της μητρικής κοιλίας!…

…και είναι τόσο σημαντική αυτή η προγεννητική περίοδος, ώστε να προκαθορίζει την υγεία, τη νοημοσύνη, την ψυχική και κοινωνική ιδιοσυστασία του ανθρώπου ακόμη και στην ενήλικη ζωή του επειδή:

Σε αυτήν τη σύντομη περίοδο των εννέα μηνών χτίζεται, από τις ρίζες του από την αρχή, όλος ο οργανισμός της νέας ύπαρξης. Όλα τα όργανα, ανάμεσα σε αυτά και τα πιο ευγενή: νευρικό σύστημα, εγκέφαλος, κυκλοφορικό, καρδιά… αλλά και το οστεϊκό σύστημα δομούνται, στα θεμέλιά τους. ΔΥΣΚΟΛΑ ή ΚΑΘΟΛΟΥ δεν μπορούν να καλυφθούν μετά τη γέννηση ατέλειες της πρώτης δόμησής τους… ( δρ. M.Odent, δρ. T.Verny, δρ. R.Linder, δρ. Janus, δρ. Αθ. Καυκαλίδης, Γ. Πασχαλίδης)

Ο γυναικολόγος Michel Odent, μεγάλος ερευνητής και συγγραφέας της εποχής μας, βεβαιώνει : «Δεν υπάρχει σπουδαιότερη προτεραιότητα από την ορθή διατροφή και την ευδιάθετη ψυχική κατάσταση της εγκυμονούσας».

Οι έρευνες απέδειξαν ότι: «το έμβρυο είναι μία έλλογη συνειδητή ύπαρξη, ήδη από την πρώτη γονιμοποίηση του ωαρίου από το σπερματοζωάριο… Έχει αισθήσεις…συναισθήματα…μνήμη… «(M. A. Bertin, «Φυσική Προγεννητική Αγωγή, μια ελπίδα για το παιδί, την οικογένεια, την κοινωνία»)

Είναι αναγκαίο λοιπόν οι μέλλοντες γονείς να δώσουν τα καλύτερα, το δυνατόν, «υλικά» για την υγεία, τόσο την σωματική όσο και την ψυχική και πνευματική, των απογόνων τους!!!

Έρευνα δημοσιευμένη στο Oxford Journal αποδεικνύει την καταστροφική επίδραση των ελευθέρων ριζών στο DNA του σπέρματος :
«…H βλάβη του DNA στα σπερματοζωάρια με τη σειρά της, συνδέεται με χαμηλά ποσοστά γονιμοποίησης, μειωμένη εμβρυϊκή ανάπτυξη, απώλεια της εγκυμοσύνης, γενετικές ανωμαλίες» (Sukcharoen et al, 1995?. Hansen et al, 2002?. Carrell et al, 2003?. Baker και Aitken , 2005? Lewis και Aitken, 2005) και εκδήλωση ποικίλων μορφών νοσηρότητας στους απογόνους, συμπεριλαμβανομένου του αυτισμού και του καρκίνου της παιδικής ηλικίας (Ji et al, 1997?. Crow, 2000? Sipos et al, 2004?.. Vestergaard et al, 2005?. Reichenberg κ.ά., 2006? Aitken et al, 2009)…
«…το οξειδωτικό στρες και η βλάβη του DNA του σπέρματος επηρεάζουν την ανδρική γονιμότητα και πιθανότατα έχει επιπτώσεις στη φυσιολογική εμβρυϊκή ανάπτυξη …μετά από ανασκόπηση σε 20 κλινικές μελέτες, δεν υπάρχει πια αμφιβολία για την αποτελεσματικότητα των από του στόματος αντιοξειδωτικών στη μείωση του οξειδωτικού στρες στα σπερματοζωάρια…»
http://humrep.oxfordjournals.org/content/26/7/1628.long

Εμπιστευτείτε το SPERMOTREND το πρώτο και μοναδικό μοριακά ενεργοποιημένο αντιοξειδωτικό του σπέρματος στην Ελλάδα, αποκλειστικά από την ArmAturA!!!

Πηγή: Ελληνική Εταιρεία Προγεννητικής Αγωγής