Αρχική Σελίδα / Για τη Γυναίκα / Μαγειρική / Αρνίσια Παϊδάκια με Σάλτσα Κρασιού! (ΣΥΝΤΑΓΗ)
Αρνίσια Παϊδάκια με Σάλτσα Κρασιού! (ΣΥΝΤΑΓΗ)

Αρνίσια Παϊδάκια με Σάλτσα Κρασιού! (ΣΥΝΤΑΓΗ)

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Του Ανδρέα Παπαδόπουλου
Σεφ

Υλικά (για 1 άτομο):
• 3 τμχ ΑρνίΠαϊδάκια
• 1 Κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
• 1 σκελίδα Σκόρδο
• 1 Σέλινο (κλωνάρι)
• 1 Καρότο (μπαστουνάκια)
• 1 Ντομάτα (κομμένη σε τέταρτα)
• 2 Πατάτες (ολόκληρες)
• 500 γρ. Ζωμό Βοδινού
• 40 γρ. Ελαιόλαδο
• 1 ποτήρι Λευκό Κρασί
• Θυμάρι
• Δεντρολίβανο
• Αλάτι, Πιπέρι & Κόλιανδρος

Εκτέλεση:

Σε μια κατσαρόλα βάζουμε ελαιόλαδο μέχρι να κάψει. Ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα παϊδάκια μέχρι να πάρουν χρώμα. Προσθέτουμε το σέλινο, το καρότο, τη ντομάτα και τις πατάτες. Ρίχνουμε το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το μισό. Ρίχνουμε το ζωμό, το θυμάρι, το δεντρολίβανο, το αλάτι, το πιπέρι και τον κόλιανδρο και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για μιάμιση ώρα.

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε όλο το τεύχος 19 πατώντας εδώ