Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / Auto - Moto / ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ: Πόσο κοστίζουν τα μεταχειρισμένα τώρα;
ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ: Πόσο κοστίζουν τα μεταχειρισμένα τώρα;

ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ: Πόσο κοστίζουν τα μεταχειρισμένα τώρα;

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Το όνειρο κάθε νέου οδηγού ήταν να αποκτήσει ένα πολυτελές αυτοκίνητο. Αυτά πριν μας χτυπήσει τη πόρτα για τα καλά η κρίση. Πλέον οι κάτοχοι ακριβών αυτοκινήτων, τα πουλάνε μη μπορώντας να ανταπεξέλθουν στα έξοδα συντήρησης τους. Οι τιμές για να αποκτήσεις ένα πολυτελές αυτοκίνητο υψηλού κυβισμού, κυμαίνονται μεταξύ 4000 ευρώ και 9000 ευρώ. Η αγορά μεταχειρισμένων κάνει λόγο για ευκαιρίες μιας και οι τιμές είναι κάτω από το κόστος κατασκευής πια.

Σε μια εποχή που η συντήρηση πολυτελών ΙΧ οχημάτων έχει καταστεί πολύ ακριβή υπόθεση, λόγω των υπέρογκων χαρατσιών που καλούνται να πληρώσουν οι ιδιοκτήτες τους, πληθαίνουν οι μοναδικές ευκαιρίες σε πιο μικρά βαλάντια να αποκτήσουν ένα τέτοιο όχημα.

Αρκεί βέβαια να έχουν βάλει κάτω τα έξοδα σε ετήσια βάση που θα κληθούν να καταβάλουν, και που είναι τόσο τα τέλη κυκλοφορίας όσο και ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης.

Να θυμίσουμε ότι όσοι κατέχουν ΙΧ αυτοκίνητα με κινητήρες πάνω από 1.928 και μέχρι 4.000 κυβικά εκατοστά θα πληρώνουν κάθε χρόνο φόρους που θα κυμαίνονται από 947 έως 4.080 ευρώ καθώς θα φορολογούνται εις διπλούν, με τέλη κυκλοφορίας και φόρο πολυτελούς διαβίωσης!

Πηγή: e-Radio.gr