Αρχική Σελίδα / Για το Σπίτι / Κατοικίδια / Bollywood & Oriental Festival by Kaly: Ραντεβού το 2021!
Bollywood & Oriental Festival by Kaly: Ραντεβού το 2021!

Bollywood & Oriental Festival by Kaly: Ραντεβού το 2021!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Η Κάλυ Στασινού, η πρώτη αναγνωρισμένη δασκάλα χορού Bollywood στη Βόρεια Ελλάδα και διοργανώτρια του Bollywood & Oriental Festival by Kaly, ανακοινώνει μετά λύπης την αναβολή του φεστιβάλ χορού για το έτος 2020. Έχοντας κατά νου τις κυβερνητικές οδηγίες και δίνοντας μεγάλη προσοχή στην ατομική υγεία των συμμετεχόντων, αλλά και των διοργανωτών, αποφασίστηκε το ραντεβού για το 6ο κατά σειρά φεστιβάλ χορού να δοθεί για το καλοκαίρι του 2021.

Το φεστιβάλ

Το φεστιβάλ που ιδρύθηκε το 2015 και αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη της Καβάλας, δίνει τη δυνατότητα σε κορυφαίους χορευτές και χορογράφους, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, να συναντηθούν επί σκηνής και να μοιράσουν το πάθος τους για το χορό. Η τριήμερη φιλοζωϊκή εκδήλωση αποτελείται από έναν διαγωνισμό, επιμορφωτικά σεμινάρια καθώς και το κομμάτι της παράστασης, έχοντας ως κύριο μέλημα τη συγκομιδή τροφών για τα αδέσποτα ζώα του Δήμου. Με την αγορά κουπονιών και τη συνδρομή χορηγιών, γίνεται ο διαμοιρασμός των τροφών που θα συγκεντρωθούν σε συγκεκριμένους εθελοντές, οι οποίοι με προσωπική πρωτοβουλία φροντίζουν να περιθάλψουν τα αδέσποτα ζωάκια.

Οι εθελοντές και η διοίκηση του φεστιβάλ υπόσχονται πως η διοργάνωση την επόμενη χρονιά θα γίνει με περισσότερη όρεξη και ενέργεια και μέχρι τότε, όποιος επιθυμεί μπορεί να επισκεφθεί για περαιτέρω πληροφορίες την επίσημη ιστοσελίδα στο www.bollywoodnightbykaly.com και στα αντίστοιχα social media fb – instagram!