Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / Αθλητικά / BREVET ΦΙΛΙΠΠΩΝ 2019: Συνάντηση στη Δράμα! (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ)
BREVET ΦΙΛΙΠΠΩΝ 2019: Συνάντηση στη Δράμα! (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ)

BREVET ΦΙΛΙΠΠΩΝ 2019: Συνάντηση στη Δράμα! (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ)

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...
Στα πλαίσια του Brevet Φιλίππων 2019, οι διοργανωτές καλούν τους πολίτες αλλά και τους φορείς που έχουν αγάπη για τον αθλητισμό και τον εθελοντισμό, να παρευρεθούν σε μια πρώτη συζήτηση και γνωριμία στην περιοχή της Δράμας.
Η συνάντηση γνωριμίας και προετοιμασίας για το φετινό Brevet Φιλίππων, θα γίνει την Τετάρτη 17 Ιουλίου, 8μμ, στο καφέ του Ξενοδοχείου Ύδραμα.
 
Η διαδρομή του Brevet Φιλίππων 2019, περνάει από τους Δήμους Δοξάτου, Δράμας και Προσοτσάνης και μέσα από πολλούς οικισμούς όπως ο Καλαμώνας, το Καλαμπάκι, η Φτελιά, το Μικροχώρι, η Δράμα, τα Κοκκινόγεια, ο Αγγίτης, η Γραμμένη, η Χαριτωμένη, η Καλή Βρύση, το Ανθοχώρι, η Καλλιθέα, η Περιχώρα, το Αγιοχώρι.
Είναι πολύ σημαντική η συμμετοχή των πολιτών, των συλλόγων, των οργανισμών και των αθλητικών σωματείων στη διοργάνωση και είναι και ο βασικός λόγος που οι ποδηλάτες και επισκέπτες έφυγαν κατενθουσιασμένοι από την περσινή διοργάνωση και φυσικά ο βασικός λόγος που η διοργάνωση έλαβε φέτος το Ασημένιο Βραβείο Τουρισμού στα Tourism Awards 2019.
 
O Τόπος είμαστε εμείς οι άνθρωποι.
Σας καλούμε να συμμετέχετε!