Αρχική Σελίδα / Τεχνολογία / CES 2020: Το μεγαλύτερο show τεχνολογίας, μας παρουσιάζει όσο θα δούμε τη νέα χρονιά!
CES 2020: Το μεγαλύτερο show τεχνολογίας, μας παρουσιάζει όσο θα δούμε τη νέα χρονιά!

CES 2020: Το μεγαλύτερο show τεχνολογίας, μας παρουσιάζει όσο θα δούμε τη νέα χρονιά!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας CES (Consumer Electronics Show), άνοιξε και φέτος τις πύλες της για 53η φορά, στις 7 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας και μας παρουσίασε σε ένα 4ήμερο, όλα εκείνα που θα δούμε το 2020 από τις μεγαλύτερες και εμπορικότερες εταιρίες ηλεκτρονικών ειδών και όχι μόνο.

Είσοδος… πιο τσουχτερή δεν γίνεται!

Aξίζει να σημειωθεί πως οι τιμές των εισιτηρίων της έκθεσης άγγιξαν και φέτος τρελά νούμερα, αφού το απλό έφτανε τα 300 δολάρια, το μεσαίο 900, ενώ το ολοκληρωμένο πακέτο πρόσβασης εκτόξευσε την τιμή στα 1.700 δολάρια!

Τι περιμένουμε το 2020

Related image

Σταθερός εκθέτης της CES εδώ και πολλά χρόνια, μας σύστησε τις 8Κ τηλεοράσεις, το αόρατο πληκτρολόγιο για smartphones αλλά και τα ανθρωποειδή ρομπότ «Neon» που φέρονται σαν άνθρωποι και μιλάνε 5 γλώσσες.

Η πιο δημοφιλής εταιρία Η/Υ στην Αμερική μαζί με την Apple, παρουσίασε μεταξύ άλλων, τα τελευταίας γενιάς Laptop Alienware αποκλειστικά για τους φανατικούς του gaming.

Ο γίγαντας της Κίνας, άνοιξε τα χαρτιά του και μας παρουσίασε το πρώτο αναδιπλούμενο pc  με την ονομασία Thinkpad X1. Επιπλέον, τον Ιούνιο του 2020, θα βγουν στην αγορά οι νέοι υπολογιστές της σειράς Yoga τύπου 2 σε 1 (laptop – tablet)

Μια ακόμα εταιρία που επένδυσε στις 8Κ τηλεοράσεις στην φετινή CES, αλλά έδωσε μεγάλη βάση και στο ολοκαίνουριο Playstation 5, που σχεδιαστικά τουλάχιστον… είναι από άλλο πλανήτη, με τα πηγαδάκια να αναφέρουν πως θα αγγίζει την τιμή των 950€ στην special έκδοσή του!