Αρχική Σελίδα / Για το Σπίτι / Διακόσμηση / CHRISTMAS DECO: Οι τάσεις του 2019!
CHRISTMAS DECO: Οι τάσεις του 2019!

CHRISTMAS DECO: Οι τάσεις του 2019!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Αν ανήκετε σε εκείνους που αγαπούν τη μόδα ακόμα και στη Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και αναζητάτε πάντα την λεπτομέρεια, από το δέντρο μέχρι τα γύρω διακοσμητικά, τότε πολύ πιθανόν να βρείτε το συγκεκριμένο θέμα πολύ χρήσιμο και ίσως βοηθητικό για την τελική επιλογή στις αγορές σας.

Ξύλινα & Γήινα

Η τάση του 2019 στον εορταστικό στολισμό, ακούει στον όρο «φυσικό» ή «γήινο». Και όταν λέμε «φυσικό», εννοούμε ξύλινα στολίδια, ξύλινες μπάλες, ξύλινα διακοσμητικά σπιτιού κτλ. Στην περίπτωση του «γήινου» αναφερόμαστε κυρίως στους χρωματισμούς. Από ζαχαρί και μπεζ έως καφέ, τα χρώματα αυτά συμβολίζουν τη σταθερότητα και την αξιοπιστία.

Μπλε Χριστούγεννα

Το χρώμα που κυριαρχεί σε μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες για φέτος, είναι ξεκάθαρα το μπλε. Μπλε σε συνδυασμό με ασημί ή χρυσό, που είναι ταυτόχρονα κλασικό αλλά και μοντέρνο. Άλλωστε το μπλε σαν χρώμα υποδηλώνει την ηρεμία και την καθαρότητα της ψυχής. Αφήστε που σύμφωνα και με τις αρχές του Feng Shui, θεωρείται το χρώμα του διαλογισμού και της περισυλλογής.

Φως… Παντού

Μια ακόμα τάση που συναντάται φέτος στο εξωτερικό, είναι το πολύ φως. Αναμμένα κεριά, καντηλάκια, φαναράκια ακόμα και τα κλασικά λαμπάκια του δέντρου με λευκό. Ειδικά το λευκό φως που χαρίζουν τα λαμπάκια, προδίδει την διαφάνεια της ψυχής, την ειλικρίνεια και την λάμψη. Είναι ξεκάθαρα το χρώμα που διώχνει τις αρνητικές σκέψεις και τον φόβο.