Αρχική Σελίδα / Πολιτισμός / CINEMA ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ: 3 προτάσεις για κάθε γούστο!
CINEMA ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ: 3 προτάσεις για κάθε γούστο!

CINEMA ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ: 3 προτάσεις για κάθε γούστο!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...
  1. Επίθεση στην Βομβάη (Θρίλερ)

Του Άνθονι Μάρας με τους Άρμι Χάμερ, Ντεβ Πατέλ, Τζέισον Άιζακς

Τον Νοέμβριο του 2008 ένα κύμα τρομοκρατικών επιθέσεων σε ολόκληρη την Βομβάη, έριξε την πόλη στο χάος. Μία ομάδα Τζιχαντιστών κρυμμένη ανάμεσα σε απεγνωσμένους επιζώντες που έψαχναν για καταφύγιο εισέβαλε στο ξενοδοχείο TAJ. Εκεί και χωρίς διακρίσεις επιδόθηκαν σε μια σειρά από ανείπωτες πράξεις απανθρωπιάς και βίας. Η αληθινή ιστορία των θυμάτων και των επιζώντων, της συμπόνοιας και του θάρρους τους απέναντι στο πιο σκοτεινό πρόσωπο της ανθρωπότητας.

Ημερομηνία Εξόδου: 28 Μαρτίου 2019

  1. Ο ευγενικός κύριος Λινκ (Κιν. Σχέδια)

Του Κρις Μπάτλερ με τις φωνές των Κωστή Μαραβέγια, Κων/νου Μαρκουλάκη, Αντιγόνης Ψυχράμη

Ο κύριος Λινκ  είναι ένα ελαφρώς αφελές αλλά πολύ έξυπνο και καλόψυχο θηρίο που βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο καθώς είναι ο τελευταίος του είδους του. Ξεκινώντας μια τολμηρή αναζήτηση της μυθικής κοιλάδας που κρύβονται οι μακρινοί συγγενείς του, θα ζητήσει τη βοήθεια του Σερ Λάιονελ Φρόστ, του μεγαλύτερου ερευνητή μύθων και τεράτων στον κόσμο, και της Αντελίνα Φόρτναϊτ που έχει στην κατοχή της τον μοναδικό γνωστό χάρτη της περιοχής.

Ημερομηνία Εξόδου: 18 Απριλίου 2019

  1. AVENGERS: ENDGAME (Επ. Φαντασίας)

Των Άντονι & Τζο Ρούσο με τους Γκουίνεθ Πάλτροου, Σκάρλετ Γιόχανσον, Πολ Ραντ

Ο Thanos είχε σπείρει την καταστροφή στο τέλος του «Avengers: Infinity War» κι όπως μαθαίνουμε ο μισός πληθυσμός της ανθρωπότητας έχει πλέον χαθεί. Αλλά όχι κι η ελπίδα. Ο Captain America και η Black Widow έχουν ήδη στα σκαριά ένα σχέδιο για το επόμενο βήμα και η τέταρτη ταινία των Avengers που σκηνοθετούν ξανά μετά το «Infinity War» οι Αντονι και Τζο Ρούσο, δείχνει από το τρέιλερ, τουλάχιστον ελκυστική.

Ημερομηνία Εξόδου: 24 Απριλίου 2019

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος 37 πατώντας εδώ