Αρχική Σελίδα / Για το Σπίτι / Διακόσμηση / ΜΠΑΝΙΟ: Το Classic Blue μίλησε… κι εμείς το ακούμε!
ΜΠΑΝΙΟ: Το Classic Blue μίλησε… κι εμείς το ακούμε!

ΜΠΑΝΙΟ: Το Classic Blue μίλησε… κι εμείς το ακούμε!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Το μπλε χρώμα αδιαμφισβήτητα συνδέεται με το υγρό στοιχείο, τον ουρανό και τη θάλασσα. Ένα χρώμα που φέτος κοσμεί τους χρωματικούς καταλόγους και βρίσκεται στην πρώτη θέση των επιλογών αρχιτεκτόνων και διακοσμητών, αφού θέλουν να φέρουν την αρμονία και την χαλάρωση σε κάθε χώρο του σπιτιού μας. Ωστόσο, όπως θα δείτε και παρακάτω, το χρώμα της χρονιάς, Classic Blue, βρίσκει την τέλεια εφαρμογή στο μπάνιο σας.

Πλακάκια

Είτε έχετε μεγάλους τοίχους είτε μικρούς, η ποικιλία στα πλακάκια θα σας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους αφού θα βρείτε σίγουρα αυτά που θα ταιριάξουν στον χώρο και το στυλ σας.

Χρώμα

Διασκεδάστε με το χρώμα του 2020, εξοπλιστείτε με βούρτσες και πινέλα και διασκεδάστε βάφοντας ολόκληρους τοίχους είτε μέρη του μπάνιου σας.

Ταπετσαρία

Τολμήστε να κάνετε τη διαφορά, τοποθετώντας ένα wallpaper που θα δώσει φως και χρώμα στο μπάνιο σας. Αμέτρητα μοτίβα και αποχρώσεις για να διαλέξετε τo αγαπημένo σας.

Αξεσουάρ

Αν φοβάστε τις μεγάλες αλλαγές, υπάρχει και για εσάς η λύση. Διαλέξτε τα κατάλληλα αξεσουάρ μπάνιου, που σίγουρα θα σας βάλουν στο κλίμα.

 

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος Ανακαίνιση Διακόσμηση 2020 πατώντας εδώ