Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / Auto - Moto / CLUB 4X4 ΚΑΒΑΛΑ: Αδελφοποίηση με ομάδα 4X4 από τη Σερβία!
CLUB 4X4 ΚΑΒΑΛΑ: Αδελφοποίηση με ομάδα 4X4 από τη Σερβία!

CLUB 4X4 ΚΑΒΑΛΑ: Αδελφοποίηση με ομάδα 4X4 από τη Σερβία!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Στα μέσα του Μαΐου, το Club 4X4 Καβάλας παρουσίασε την όμορφη πόλη της Καβάλας σε ανάλογη ομάδα OFF ROAD από την Σερβία. Μια πράξη φιλοξενίας με αποτέλεσμα την αδελφοποίηση των δύο ομάδων, σε ειδυλλιακό τοπίο κατά τη δύση του ήλιου, στο Σταυρό Καβάλας, όπου οι επισκέπτες μας από τη Σερβία μπόρεσαν να ευχαριστηθούν την υπέροχη θέα της αμφιθεατρικής μας πόλης με το πανέμορφο νησί της Θάσου να δεσπόζει στον ορίζοντα. Εικόνες που αποθανάτισαν και μοιράστηκαν με φίλους τους, υποσχόμενοι ότι θα επανέλθουν μαζί τους. Ακολούθησε καφέ με θέα το λιμάνι της Καβάλας από το υπέροχο roof garden του Hotel Galaxy με επίλογο, ουζάκι στο «ΨΑΡΑΚΙ» στην παραλία της Καβάλας.

Το Club 4X4 Καβάλας διοργανώνει Hobby βόλτα στα βουνά της περιοχής μας και προσκαλεί τους έχοντες OFF ROAD οχήματα, σε μια όμορφη εμπειρία. Η διοργάνωση είναι για τις 3-4 Ιουνίου, το Σαββατοκύριακο του τριημέρου του Αγ. Πνεύματος.

Προσοχή
Σε γενικές γραμμές η φετινή βόλτα θα είναι μεγαλύτερης δυσκολίας της περσινής, αλλά παραμένει hobby.

Η κυρίως βόλτα του Σαββάτου περιλαμβάνει εκκίνηση από την πόλη της Καβάλας και περιήγηση στα βουνά πλησίον της πόλης (διαφορετική διαδρομή από πέρυσι). Την Κυριακή θα γίνει επίσης μια πιο μικρή μίνι βόλτα μέχρι το μεσημέρι. Οι διαδρομές θα είναι απίθανες και οι δοκιμασία των οχημάτων δυνατή.

Τα αυτοκίνητα πρέπει να έχουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ συνοδηγό, λάστιχα ΜΤ (μην ξεχνάμε και μια ρεζέρβα), εργάτη – ιμάντα έλξης – σημεία δεσίματος στο σασί και να είναι βάσει ΚΟΚ (πυροσβεστήρες κλπ.)
Καλό είναι να υπάρχουν και google maps / google earth σε κινητά Smartphone σε περίπτωση που χαθεί κάποιος αν και απίθανο γιατί τα σημεία θα είναι «σφιχτά». Υπάρχει κάλυψη κινητών σε όλα σχεδόν τα σημεία.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα της ομάδας στο Facebook «4×4 club of kavala» και το forum www.to4x4.gr

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε όλο το τεύχος 26 πατώντας εδώ