Αρχική Σελίδα / Για τη Γυναίκα / Ζαχαροπλαστική / COFFEE ISLAND: Micro Farm Project-El Salvador San Jose! (ΕΝΑΣ ΚΑΦΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙΣ)
COFFEE ISLAND: Micro Farm Project-El Salvador San Jose! (ΕΝΑΣ ΚΑΦΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙΣ)

COFFEE ISLAND: Micro Farm Project-El Salvador San Jose! (ΕΝΑΣ ΚΑΦΕΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΙΕΙΣ)

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Η Coffee Island υποδέχεται το 11ο Micro Farm Project® στα Καφεκοπτεία της, τον “El Salvador San Jose”. Για το νέο “Limited Edition” καφέ, ταξίδευσε στο El Salvador, στη φάρμα San Jose της γνωστής οικογένειας Pacas, από την οποία πήρε και το όνομά του.

Τα ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά του, τα οφείλει στην εξαιρετική ποικιλία “Red Bourbon”, την περιοχή με μεγάλο υψόμετρο και πλούσιο υπέδαφος όπου καλλιεργείται και στη φυσική μέθοδο επεξεργασίας του.Η Coffee Island, μέσω του Direct Trade, τον έφερε στα καφεκοπτεία της και προσφέρει έναν ακόμη Specialty καφέ.

Οι κόκκοι του “El Salvador San Jose”έχουν καβουρδιστεί ιδανικά ώστε νααναδεικνύονται τα αρώματα από Μούρο, Πεπόνι και Σοκολάτα!

Διατίθεται αποκλειστικά και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, σε όλα τα καφεκοπτεία Coffee Island, σε συλλεκτική συσκευασία που δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψουμε το μοναδικό του άρωμα, απλά πιέζοντας το σακουλάκι και μυρίζοντας στην ειδική βαλβίδα στο μπροστινό μέρος.

Δοκιμάστε τον σε Cappuccinoή Freddo espresso πριν εξαντληθεί!

Μοναδικός καφές για μοναδικούς ανθρώπους