Αρχική Σελίδα / Πολιτισμός / Το Cosmopolis… άλλαξε!
Το Cosmopolis… άλλαξε!

Το Cosmopolis… άλλαξε!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Οι γνωστές σε όλους μας καλοκαιρινές εκδηλώσεις με ήχους, χρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο, εμπλουτίζονται και επεκτείνονται από τις αρχές Ιουνίου μέχρι και τις αρχές Δεκεμβρίου. Αυτή τη χρονιά το φεστιβάλ χωρίζεται σε τρεις διαφορετικού τομείς: το Cosmopolis@Home, το CosmoClassical και το CosmoWorld. Ήδη έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα για τα πρώτα δύο (μπορείτε να το δείτε στο www.cosmopolisfestival.gr), ενώ για το τρίτο οι μεγαλύτερες πιθανότητες είναι να ματαιωθεί λόγω των δυσκολιών στις παγκόσμιες μετακινήσεις.

Cosmopolis@home

Από τις 16 Ιουλίου έως τις 20 Αυγούστου οι κάτοικοι ανοίγουν τα σπίτια και τις αυλές τους, για να υποδεχθούν το νέο Cosmopolis και να φιλοξενήσουν unplugged, μικρά μουσικά events. Μέσα από τα στενά της πόλης και της ιστορικής χερσονήσου της Παναγίας, ξεκινούν οι ήχοι το ταξίδι τους για να ακουστούν σε όλο τον κόσμο.

Για πρώτη φορά η Μεγάλη Λέσχη στο πρόγραμμα

Τα εγκαίνια της πλήρως ανακαινισμένης Μεγάλης Λέσχης αναμένεται να συνδυαστούν με την χρήση της μετά από πολλά χρόνια ως χώρου φιλοξενίας εκδηλώσεων. Πιο συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από το πρόγραμμα του φετινού Cosmopolis, στην Μεγάλη Λέσχη θα φιλοξενηθεί τον προσεχή Νοέμβριο το «Φεστιβάλ Παπαϊωάννου, το οποίο από φέτος θα είναι ενταγμένο στο Cosmopolis, με τον ιδιαίτερο τίτλο CosmoClassical. Βέβαια τα εγκαίνια του χώρου αναμένεται να πραγματοποιηθούν νωρίτερα στις αρχές του φθινοπώρου.