Αρχική Σελίδα / Υγεία / COVID-19: Αντιμετώπιση στην καθημερινότητα!
COVID-19: Αντιμετώπιση στην καθημερινότητα!

COVID-19: Αντιμετώπιση στην καθημερινότητα!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (1 αξιολογήσεις, μέσος όρος: 5.00 από 5)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Ο νεοεισαχθείς στη ζωή μας κορωνοϊός, ίσως ήρθε για να μείνει ως εποχική γρίπη, γι’ αυτό και χρειάζεται να γνωρίζουμε τρόπους αντιμετώπισης των ιών του αναπνευστικού μας συστήματος. Καθώς δεν είναι λύση να κλείνουμε τα πάντα, να σταματάμε τη ζωή, αλλά να μάθουμε τρόπους αντιμετώπισής του. Ο ιός υπάρχει, αλλά αντιμετωπίζεται. Σε ιδιαίτερα ευπαθείς ομάδες δεν αντιμετωπίζεται τόσο εύκολα πιθανώς, όπως άλλωστε και μία γρίπη θα επηρέαζε πολύ αρνητικά. Για έναν λόγο παραπάνω, προσέχουμε για να έχουμε, όχι μόνο εμάς, αλλά και τους αγαπημένους μας. Παρακάτω προτείνω λύσεις και εναλλακτικές θεραπείες για ιώσεις του αναπνευστικού συστήματος.

Κορονοϊός: Γιατί μας αρρωσταίνουν οι ιοί; - MediOne Day Clinic ...

1) Κατάλληλη διατροφή για το ανοσοποιητικό μας σύστημα, ώστε να μην παράγεται βλέννη και να αποθηκεύεται έτσι στο αναπνευστικό μας σύστημα. Η διατροφή είναι ξεχωριστή για τον καθένα, γι’ αυτό χρειάζεται να κλείσετε μία συνεδρία Ειδικής Συμβουλευτικής, που προσφέρω με βάση την Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική.

2) Βεντούζες & Ρεφλεξολογία: Η ρεφλεξολογία τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και οι βεντούζες αποτοξινώνουν μοναδικά. Κλείστε συνεδρία, τόσο προληπτικά όσο και θεραπευτικά. Το «προλαμβάνειν»… εστί φιλοσοφείν!

3) Αυξάνουμε τη ζέστη στο σώμα μας με ζεστά φαγητά, θερμά λουτρά, θερμά βότανα και σάουνα. Στο κέντρο μου, διαθέτω σάουνα για 2 άτομα, όπου μπορείτε να απολαύσετε ζέστη, μόνος ή και με παρέα.

Βεντούζες: Πόσο αποτελεσματικό είναι το γιατροσόφι της γιαγιάς ...

4) Vit C, ριγανέλαιο, βάμμα πρόπολης, συμπλήρωμα κουρκουμά, και κατάλληλη βοτανοθεραπεία. Ο Πρόεδρος της Μαδαγασκάρης δηλώνει πώς αντιμετωπίζουν με μεγάλη επιτυχία τον κορωνοϊό με ένα βάμμα βοτάνων που βασίζεται στην Artemisia arrua ή αλλιώς Αψιθιά. Ακόμη, εκτός από την αψιθιά, υπάρχουν και άλλα βότανα που δρουν θεραπευτικά στο αναπνευστικό μας σύστημα.

5) Αερόβια Άσκηση που ενεργοποιεί περισσότερο τους πνεύμονες, την καρδιά και βοηθάει στην απόχρεμψη βλεννών. Ο συνδυασμός αερόβιας άσκησης με Διαφραγματική Αναπνοή είναι σημαντικός, καθώς φέρνει άμεσα ολιστική ισορροπία στο σώμα μας και αυξάνει τα αποτελέσματα της άσκησης. Η Διαφραγματική Αναπνοή είναι πολύ σημαντική για την υγεία του οργανισμού μας. Το οξυγόνο είναι η πρώτη μας τροφή. Χωρίς αυτό δεν ζούμε ανά πάσα στιγμή. Οξυγονωνόμαστε σωστά κάθε στιγμή με διαφραγματική αναπνοή και είμαι παρούσα στη στιγμή μου, ζω! Η υγεία μας ξεκινάει από τη Διαφραγματική Αναπνοή και μπορώ να σας τη διδάξω σε μία συνεδρία ρεφλεξολογίας.

6) Απολύμανση σπιτιού, αμαξιού, χώρου εργασίας και αερισμός των χώρων που βρισκόμαστε.

7) Τακτική απολύμανση χεριών.

8) Ψυχολογική υποστήριξη του οργανισμού με θετικότητα. Χαμόγελο και θετική ματιά στη ζωή στην πράξη. Να βλέπω εμένα σε κάθε στιγμή και τι μαθαίνω. Τι κερδίζω, τι έχω, πώς νιώθω. Έτσι ηρεμώ και νιώθω υγιής.

Τηλέφωνο για ραντεβού: 2513 011080.

Ασάνες γιόγκα για θυρεοειδή (ασκήσεις) | αρμονικη ζωη | womenonly ...