Αρχική Σελίδα / Τεχνολογία / COVID-19 & SOCIAL MEDIA: Οι «Τύποι» που συναντήσαμε!
COVID-19 & SOCIAL MEDIA: Οι «Τύποι» που συναντήσαμε!

COVID-19 & SOCIAL MEDIA: Οι «Τύποι» που συναντήσαμε!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Είναι δεδομένο πλέον, πως στην περίοδο του εγκλεισμού και της καραντίνας, τα social media έγιναν μια καθημερινή μας συνήθεια, είτε ήμασταν θαυμαστές τους είτε όχι, αλλά λόγω συνθηκών τα χρησιμοποιούσαμε στο έπακρο. Ωστόσο, στον μαγικό κατά τα άλλα χώρο του διαδικτύου, συναντήσαμε διάφορους τύπους χρηστών, που αντιμετώπισαν τη νέα αυτή συνθήκη με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο και ίσως στη λίστα που ακολουθεί… να βρείτε και τον εαυτό σας!

# Ο ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ

Αναφερόμαστε σε εκείνον που αρνείται εντελώς να μπει στην πραγματικότητα ή έστω να την ακουμπήσει και λατρεύει να κοινοποιεί  στα προφίλ του θεωρίες συνωμοσίας με ενδεικτικό παράδειγμα πως για όλα φταίει το 5G ή τέλος πάντων πως θέλουν να μας αφανίσουν από προσώπου Γης… έτσι χωρίς λόγο!

# Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ

Ένα όνομα που σιγά σιγά θα φτάσει στο σημείο να γίνει «επίθετο» του τύπου «Μη γίνεσαι Τσιόδρας»! Μιλάμε για εκείνον που μπορεί να μην έχει ιδέα πώς χρησιμοποιείται το θερμόμετρο… όμως ξέρει τα πάντα για το πώς θα αντιμετωπίσουμε τον κορωνοϊό, τις μάσκες και γενικότερα ολόκληρη την υγειονομική κρίση.

# Ο ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ

Εδώ βρίσκουμε τον τύπο που είναι εντελώς στον κόσμο του! Εδώ ο κόσμος καίγεται… και εκείνος ενδιαφέρεται για το πότε θα ξεκινήσουν τα νέα επεισόδια από τις «Άγριες Μέλισσες». Μπορεί πάλι να κοινοποιεί τα νέα κορωνοϊο-σουξέ ή οποιοδήποτε αστείο βίντεο εντοπίσει στο Youtube.

# Ο ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ

Ο άνθρωπος που δεν έχει αφήσει ανάρτηση για ανάρτηση ασχολίαστη! Έχει γνώμη και λόγο για όλα τα θέματα του κορωνοϊού, από τα συνωμοσιολογικά μέχρι τα πιο σοβαρά. Θα κάνει το Like του, θα βάλει το emoji του, θα αφήσει και την ατάκα… κι από δω παν κι άλλοι. Ωραίος και τίμιος με όλους!

# Ο ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ

Πολλοί ήταν αυτοί που επέλεξαν έναν πιο διασκεδαστικό τρόπο να περάσουν τον χρόνο τους, αφού δημιούργησαν δικό τους κανάλι στο Youtube, δείχνοντάς μας την καθημερινότητά τους, είτε μαγειρεύοντας, είτε τραγουδώντας, είτε κάνοντας χιουμοριστικά βίντεο για όλους εμάς τους «τηλεθεατές» τους.

# SPECIAL

Ο «Θέλω να μπω καραντίνα μαζί σου».

Χωρίς πολλά πολλά… ο άνθρωπος που βρήκε την ευκαιρία να κάνει το καραντινάτο φλερτ του και στέλνει μηνύματα όπως: «Γεια σου κούκλα, πως περνάς την καραντίνα;» ή «Γεια σου, θέλω να μπω σε καραντίνα μαζί σου» και τέλος, «Καλησπέρα, θα πεθάνουμε όλοι, πρέπει να προλάβω να σε γνωρίσω!».