Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / COVID-19: 9 Θεωρίες Συνομωσίας!
COVID-19: 9 Θεωρίες Συνομωσίας!

COVID-19: 9 Θεωρίες Συνομωσίας!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Του Μάκη Μαρινόπουλου

Οι άνθρωποι πάντα πίστευαν στις θεωρίες συνωμοσίας. Βλέπετε, πέρα από την «δύσπιστη» φύση μας, φαίνεται πως σε κάποιο βαθμό οι εγκέφαλοί μας είναι «εθισμένοι» να βλέπουν μοτίβα στην τυχαιότητα. Αλλά αυτό που διαφέρει σήμερα είναι η τεχνολογία, όπως οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, που επιτρέπει σε συνωμοσιολόγους να εξαπλώνουν τις θεωρίες τους πολύ ταχύτερα και σε πολύ μεγαλύτερο κοινό. Εξαίρεση στον κανόνα δεν αποτέλεσε και ο κορονοϊος, για την προέλευση του οποίου έχουν ειπωθεί ουκ ολίγα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

T I P !

Μην παραλείψετε να διαβάσετε στο τέλος του άρθρου και την επιστημονική εξήγηση για την προέλευση του κορονοϊού. Μπορείτε να την ασπαστείτε ή και να την απορρίψετε,  θεωρώντας την θεωρία συνομωσίας απέναντι στην δική σας αλήθεια!

#1 Το Μικροτσίπ

Όλη η ιστορία ξεκίνησε με την θέληση των Αμερικάνων να μας τοποθετήσουν ένα μικροτσίπ, μέσω του εμβολίου που θα μας σώσει από την πανδημία. Η αλήθεια είναι πως σε κάθε θεωρία συνομωσίας που σέβεται τον εαυτό της υπάρχει και ένα μικροτσίπ, μέσω του οποίου γίνονται πολλά… Από απλή παρακολούθηση του τι κάνουμε και που βρισκόμαστε, μέχρι του σημείου να ελέγχει την βούληση και τις αποφάσεις που παίρνουμε!

#2 Οι Κινέζοι

Ο κορωνοϊός παρασκευάστηκε σε εργαστήρια της Κίνας για να προωθήσει το κινέζικο εμπόριο. Πώς; Τον φτιάξανε, και για ξεκάρφωμα τον κόλλησαν σε καμιά εκατοστή χιλιάδες Κινέζους. Ταυτόχρονα όμως, ειδικοί πράκτορες ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο, βήχοντας και φταρνίζοντας όπου σταθούν. Την ώρα λοιπόν που η παγκόσμια οικονομία έχει παραλύσει, τα κινεζικά εργοστάσια παράγουν και προμηθεύουν υγειονομικά προϊόντα σε όλο τον κόσμο.

#3 Το Τσέρνομπιλ

Η Ρωσία έφτιαξε τον ιό στα εργαστήριά της στο Τσέρνομπιλ, για να χτυπήσει με ύπουλο τρόπο την οικονομία της Αμερικής! Μάλιστα, για να μην τους υποψιαστούν, απελευθέρωσαν τον ιό σε ποτάμια που διασχίζουν την Κίνα, έτσι ώστε να μην εμφανιστούν τα πρώτα κρούσματα στην Ρωσία. Τώρα, γιατί οι συνομωσιολόγοι δεν αρκέστηκαν μόνο στο να κατηγορήσουν την Ρωσία, αλλά το εξειδίκευσαν και σε επίπεδο Τσέρνομπιλ; Μάλλον είναι πιο πιασάρικο!

#4 Οι Εξωγήινοι

Οι διαγαλαξιακοί μας «άσπονδοι» εχθροί έχουν κι αυτή μία εξέχουσα θέση σε κάθε θεωρία συνομωσίας. Αυτή τη φορά, έφτιαξαν ένα θανατηφόρο μικρόβιο και το εξαπέλυσαν στην Γη με σκοπό να μας αφανίσουν. Απέτυχαν, μόνο επειδή τα ειδικά ψυγεία που συντηρούσαν τον ιό χάλασαν, με αποτέλεσμα να χαθεί μεγάλο μέρος της καταστροφικής τους ισχύος.

#5 Δεν Υπάρχει

Η θεωρία αυτή άρχισε να γιγαντώνεται στην Ελλάδα από την στιγμή που φάνηκε πως έχουμε καταφέρει να ελέγξουμε την πορεία της πανδημίας. Ένα καλά ενορχηστρωμένο σχέδιο της παγκόσμιας ελίτ εξελίσσεται μπροστά μας, δίνοντας διαταγές σε όλες τις κυβερνήσεις παγκοσμίως να αυτοστραγγαλίσουν τις οικονομίες τους, οδηγώντας μεγάλο μέρος του πληθυσμού στην εξαθλίωση και τελικά στην εξαφάνιση. Θεωρία ευκολάκι… Δεν είμαι άρρωστος… Ποιος ιός ρε παιδιά;

#6 Οι Φαρμακευτικές

Και πάλι η παγκόσμια ελίτ μπροστά μας, που αποφάσισε να αυξήσει κατακόρυφα τα κέρδη των φαρμακευτικών εταιριών που διατηρεί. Κατασκεύασαν λοιπόν έναν ιό, όχι και τόσο θανατηφόρο, αλλά πάρα πολύ μεταδοτικό. Θα μας τον αφήσουν παρακαταθήκη για κανέναν χρόνο για να αυξηθεί η ταρίφα του σωτήριου εμβολίου και στο τέλος θα μας πουλούν κάθε χρόνο δισεκατομμύρια εμβόλια και κύκλους εργασιών τρισεκατομμυρίων!

#7 Ποιο Συνταξιοδοτικό;

Όλες οι χώρες του προηγμένου κόσμου ψάχνουν να λύσουν τον γρίφο που προκάλεσε η αύξηση του προσδόκιμου ζωής στα ασφαλιστικά τους συστήματα. Όταν λοιπόν δεν βγαίνουν τα μαθηματικά μοντέλα, εξαπολύουμε έναν ιό που του αρέσει να σκοτώνει τους συνταξιούχους. Είναι τυχαίο το γεγονός πως οι περισσότεροι νεκροί εντοπίζονται σε χώρες με ισχυρή οικονομία;

#8 Kεραίες 5G

Οι κεραίες της κινητής τηλεφωνίας είναι την τελευταία εικοσαετία συνεχώς στο προσκήνιο για τις πιθανές βλάβες που προκαλούν στους ανθρώπους. Το σενάριο ενισχύθηκε με την πληροφόρηση πως η Γουχάν στην Κίνα αλλά και το Μιλάνο στην Ιταλία, ήταν από τις πρώτες πόλεις που εγκατέστησαν τις νέες κεραίες 5G, αλλά και από τα πρώτα επίκεντρα μετάδοσης του κορωνοϊού. Άρα; 5G και ιός πάνε χέρι-χέρι!

#9 Οι Αμερικάνοι

Η Κίνα καταγγέλλει ότι ο αμερικανικός στρατός εισήγαγε τον ιό στη Γουχάν κατά τη διάρκεια των Στρατιωτικών Ολυμπιακών Αγώνων, τον Οκτώβριο 2019. Κι όχι μόνον αυτό. Η πρεσβεία της Κίνας στη Γαλλία υπαινίχθηκε πως η πανδημία του κορονοϊού ξεκίνησε από τις ΗΠΑ κι έχει άμεση σχέση με το εσπευσμένο κλείσιμο, τον Αύγουστο του 2019, του μεγαλύτερου εργαστηρίου βιολογικού πολέμου της Αμερικής, του Fort Detrick, για να εξαφανίσουν κάθε ενοχοποιητικό στοιχείο!

# Η Επιστημονική Αλήθεια

Ο κορωνοϊός COVID-19 είναι προϊόν φυσικής εξέλιξης και δεν δημιουργήθηκε σε εργαστήριο, ούτε κατασκευάστηκε με άλλο τρόπο. Η πλέον πιθανή φυσική πηγή προέλευσης του COVID-19 είναι οι νυχτερίδες και τα μικρά θηλαστικά που πωλούνται σε πολλές αγορές στην Κίνα και καταναλώνονται από ανθρώπους. Μάλιστα η γενετική πληροφορία του κορωνοϊού της νυχτερίδας, είναι παρόμοια με αυτή του COVID-19 που προσέβαλε τους ανθρώπους.

«Με τη σύγκριση των διαθέσιμων δεδομένων αλληλουχίας γονιδιώματος για γνωστά στελέχη κορωνοϊού, μπορούμε να διαπιστώσουμε με βεβαιότητα ότι ο SARS-CoV-2 προέρχεται από φυσικές διεργασίες», ανακοίνωσε γνωστός καθηγητής ανοσολογίας και μικροβιολογίας στις ΗΠΑ, μέσα από την πρόσφατη μελέτη του, «Η αρχική προέλευση του SARS-CoV-2», που δημοσιεύτηκε στο έγκριτο επιστημονικό περιοδικό Nature Medicine.