Αρχική Σελίδα / Για τη Γυναίκα / Παιδί - Εκπαίδευση / ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ: Jaz Meeting στην Καβάλα!
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ: Jaz Meeting στην Καβάλα!

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ: Jaz Meeting στην Καβάλα!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

JAZZ MEETING ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας στις 29 και 30 Νοεμβρίου 2019

Στα πλαίσια συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Καβάλας, του ΔημοτικούΩδείου Καβάλας, του Σουηδικού Ινστιτούτου Αθηνών, του ΙονίουΠανεπιστημίου και του Fridhems Folk High School, πραγματοποιείταιστο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας ένα διήμερο γνωριμίας με φοιτητές καικαθηγητές της Jazz από Σουηδία και Ελλάδα.

Το Ιόνιο Πανεπιστήμιο και το Fridhems Folk High School διοργανώνουν έναπρότυπο πρόγραμμα με σκοπό την αλληλεπίδραση και την πολιτιστική καιγνωστική ανταλλαγή μεταξύ Σουηδών και Ελλήνων φοιτητών και καθηγητών.Για τρεις ημέρες, από 28 έως 30 Νοεμβρίου θα συναντηθούν στην πόλη τηςΚαβάλας δύο ομάδες για να εργαστούν με το μουσικό είδος της τζαζ. Οι δύοομάδες αποτελούμενη η κάθε μία από έξι (6) φοιτητές θα εργαστούν υπό τηνεποπτεία των καθηγητών Anders Vestergard, υποδιευθυντή στο Fridhems

Folk High School, τον Δήμο Δημητριάδη, αναπληρωτή καθηγητή οποίοςδιευθύνει το μοναδικό στην Ελλάδα πανεπιστημιακό πρόγραμμα σπουδώνΤζαζ στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο καθώς και τον Ελληνοσουηδό κιθαρίστα καιμουσικοσυνθέτη Andrea Hourdakis.

Το πρότυπο αυτό πρόγραμμα περιλαμβάνει εργαστήρια και μία συναυλία,η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου στις 20.00 στηναίθουσα Γιάννη Α. Παπαϊωάννου του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και η είσοδος ανοιχτή στο κοινό.