Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Καβάλα / ΔΗΠΕΘΕ ΚΑΒΑΛΑΣ: Σήμερα στις 18.00 ξεκινάμε με τον Χορηγό Αισιοδοξίας – και τότε και τώρα – Γιώργο Σεφέρη!!!
ΔΗΠΕΘΕ ΚΑΒΑΛΑΣ: Σήμερα στις 18.00 ξεκινάμε με τον Χορηγό Αισιοδοξίας – και τότε και τώρα – Γιώργο Σεφέρη!!!

ΔΗΠΕΘΕ ΚΑΒΑΛΑΣ: Σήμερα στις 18.00 ξεκινάμε με τον Χορηγό Αισιοδοξίας – και τότε και τώρα – Γιώργο Σεφέρη!!!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Μένουμε σπίτι βλέποντας θέατρο!

Από σήμερα και κάθε Δευτέρα στις 18:00 θα είναι διαθέσιμη για 24 ώρες στο κανάλι του ΔΗΠΕΘΕ μία παράσταση-σταθμός από τις πολυάριθμες παραγωγές του.

Ξεκινάμε με τον Χορηγό Αισιοδοξίας – και τότε και τώρα – Γιώργο Σεφέρη.
“Τα λόγια του είναι πάντα εδώ, δεν έχουμε παρά να τρέξουμε σ’ αυτόν τώρα που δε βρίσκουμε στέρεο έδαφος πουθενά, τώρα τον χρειαζόμαστε όσο ποτέ. Είναι έτοιμος να μας βοηθήσει και σε τούτη την περίσταση, με το νηφάλιο λόγο του, την καθαρή του τη ματιά. Τα λόγια του είναι πάντα εδώ, συμμετέχουν στις δυσκολίες της ζωής μας, στα γυρίσματά της, μας δείχνουν τον δρόμο, μας μαθαίνουν να σκεφτόμαστε, να ανακτούμε το χαμένο μας θάρρος, την αισιοδοξία μας, να βρίσκουμε το βήμα μας, την αναπνοή μας, τα λόγια μας στο σωστό τους τόνο”.
||Καλησπέρα σας, κύριε Σεφέρη||, “συνέντευξη” του μεγάλου ποιητή στη Μαρία Χούκλη, από σήμερα στις 18:00 και για 24 ώρες διαθέσιμη δωρεάν στο κανάλι μας https://www.youtube.com/ch…/UCwGMMM_bTBY-KMbnHeyQ2Ww/videos…

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, σύννεφο και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: νύχτα, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες