Αρχική Σελίδα / Για το Σπίτι / Διακόσμηση / ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ 2019 ΣΤΥΛ: Οι τάσεις για το 2019!
ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ 2019 ΣΤΥΛ: Οι τάσεις για το 2019!

ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ 2019 ΣΤΥΛ: Οι τάσεις για το 2019!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Ethnik & Tribal Μοτίβα

Τα ethnic και tribal μοτίβα που αποχαιρετήσαμε το 2012, επιστρέφουν ξανά, ντυμένα όμως με έντονα χρώματα. Το αριστοκρατικό μπλε, το εκτυφλωτικό κίτρινο και το φλογερό κόκκινο πρωταγωνιστούν. Χρησιμοποιήστε ethnik μικροαντικείμενα και έργα τέχνης, tribal ταπετσαρίες ή τεχνοτροπίες βαφής στους τοίχους σας και αφήστε τον νομαδικό σας ταπεραμέντο να πρωταγωνιστήσει!

Ξύλο & Ψάθα

Διακόσμηση με ενέργεια από τη φύση… Είναι αλήθεια πως τα φυσικά υλικά χαρίζουν ζεστασιά και χαλαρωτική αίσθηση σε κάθε χώρο. Η ψάθα, η λυγαριά και το ρατάν προσφέρουν απλόχερα όμορφα μοτίβα και σκιάσεις στο σπίτι σας γι’ αυτό μην παραξενευτείτε αν τα δείτε να κυριαρχούν στη φετινή διακόσμηση!

Γεωμετρικά παντού

Όταν η γεωμετρία βρίσκει εφαρμογή στη διακόσμηση τότε το αποτέλεσμα είναι πράγματι εντυπωσιακό. Ευθείες γραμμές, τρίγωνα, κύκλοι, και ρόμβοι συνδυάζονται φέτος αρμονικά με τα έντονα χρώματα και βρίσκουν εφαρμογή σε τοίχους, υφάσματα, διακοσμητικά και έπιπλα.

Εντυπωσιακά ταβάνια

Μια από τις κυριότερες τάσεις για την καινούργια χρονιά αποτελούν τα statement ταβάνια. Βάψτε τα σε μια ιδιαίτερη απόχρωση, παίξτε με τις διχρωμίες (κατά προτίμηση σε ήπιους τόνους), επενδύστε τα με κάποια ταπετσαρία. Στο ταβάνι είναι κρυμμένα τα ανεκμετάλλευτα τετραγωνικά μέτρα που ψάχνετε και ήρθε η ώρα να τα αναδείξετε.

Μαξιμαλισμός

Πολλοί πιστεύουν ότι είναι ιδιαίτερα κιτς και δεν μπορεί να ταιριάξει σε κάθε σπίτι, αλλά αυτή τη χρονιά πρέπει να αναθεωρήσετε. Εντάξτε στο σαλόνι σας έναν πίνακα ζωγραφικής ή ένα art piece που θεωρούσατε ότι ήταν υπερβολικό. Κάντε το σαλόνι σας να φαίνεται περισσότερο αναγεννησιακό, με vintage έπιπλα, επιβλητικά αντικείμενα και μεγαλοπρεπή prints. Γιατί το less is more δίνει θέση στο… more is more!

Αυτοκόλλητα πλακάκια και ταπετσαρίες με απομίμηση υφής

Τα αληθοφανή φινίρισματα, είτε πρόκειται για αυτοκόλλητα πλακάκια τοίχου είτε για αυτοκόλλητες ταπετσαρίες, με απομίμηση υλικών, είναι στις δόξες τους. Με τα διακοσμητικά αυτά εργαλεία κρατάτε το κόστος χαμηλά και μπορείτε να αλλάζετε διακόσμηση συχνότερα χωρίς να δεσμεύεστε αφού κολλάνε και αφαιρούνται με μια κίνηση.

Από την έντυπη έκδοση του Free Press Magazine “Εντυπάκι”. Δείτε το τεύχος Ανακαίνιση Διακόσμηση 2019 πατώντας εδώ