Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ: Ντύθηκε στα πορτοκαλί!
ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ: Ντύθηκε στα πορτοκαλί!

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΒΑΛΑΣ: Ντύθηκε στα πορτοκαλί!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Το ιστορικό κτίριο του Δημαρχείου φωτίστηκε στα πορτοκαλί συμβολικά,για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, μπαίνοντας στον παγκόσμιο χάρτη με τα «πορτοκαλί»κτίρια, στο πλαίσιο του 16ήμερου δράσεων ενεργών πολιτών για την εκστρατεία για την Εξάλειψη της βία κατά των Γυναικών που ξεκινά κάθε χρόνο στις 25 Νοεμβρίου–Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών και ολοκληρώνεται στις 10 Δεκεμβρίου – Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Τα μέλη του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Καβάλας ευχαριστούν θερμά τον Δήμαρχο Καβάλας κ. Θεόδωρο Μουριάδη για την ανταπόκρισή του στο αίτημά μας για την συμβολική φωταγώγηση του κτιρίου του Δημαρχείο με πορτοκαλί χρώμα, τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων κ. Χαζαρίδη Νικόλαο για τον συντονισμό καθώς επίσης και τους υπαλλήλους της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου αρμοδίους για τον ηλεκτροφωτισμό για την υλοποίησή της. Ένα αίτημα που είχαμε διατυπώσει κατά την εθιμοτυπική επίσκεψη εκπροσώπων μας στον κ. Δήμαρχο στις24 Οκτωβρίου και έτυχε της άμεσης αποδοχής του δείχνοντας έτσι την κοινωνική του ευαισθησία σε ένα θέμα τόσο σοβαρό.

Η συμβολική φωταγώγηση του κτιρίου του Δημαρχείου στο πορτοκαλί χρώμα, το οποίο συμβολίζει ένα μέλλον πιο φωτεινό και αισιόδοξο και απαλλαγμένο από τηνέμφυλη βία, έχει συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα δράσεων του Ομίλου μας για την εκστρατεία Orange the world ,μαζί με τις ακόλουθες:

-Παρουσία εκπροσώπων του Ομίλου σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές τοπικών/περιφερειακών σταθμών της πόλης μας με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών μας πάνω στα θέματα της έμφυλης βίας.

-Συγγραφή από μέλη μας ενημερωτικών άρθρων με ανάλογο περιεχόμενο

-Χρήση της δύναμης των μέσων μαζικής δικτύωσης με συχνές αναρτήσεις κειμένων

-Διοργάνωση ενημερωτικής Ομιλίας τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 με αντίστοιχη θεματολογία για την οποία θα υπάρχει ενημέρωση στις επόμενες