Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Παγγαίο / ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ: Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Παγγαίου!
ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ: Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Παγγαίου!
young elegant woman holding a banner on a white background

ΔΗΜΟΣ ΠΑΓΓΑΙΟΥ: Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Παγγαίου!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Δημοτικό Συμβούλιο Νέων Παγγαίου

Είναι από τις άπειρες φορές που στην Ελλάδα χαιρόμαστε με τα αυτονόητα αλλά δεν πειράζει… Θα το κάνουμε γι’ ακόμη μία φορά. Αφορμή της χαράς μας λοιπόν είναι η πρόθεση του Δημάρχου Παγγαίου, Φίλιππου Αναστασιάδη, να ξεκινήσει τη λειτουργία του θεσμού του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Παγγαίου.

Σε μία εποχή που το «απολιτίκ» προφίλ μοιάζει μόνιμα εγκαθιδρυμένο στο μυαλό της πλειοψηφίας των νεαρών Ελλήνων, κινήσεις σαν κι αυτές μπορούν μόνο καλό να κάνουν. Άλλωστε, παρά την τιτάνια προσπάθεια των μεγαλυτέρων να συνδέσουν την τοπική αυτοδιοίκηση με την κεντρική πολιτική σκηνή, η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική και καλό θα ήταν οι νεαρότεροι σε ηλικία να το μάθουν στην πράξη. Αυτό ευχόμαστε στα στελέχη του Δήμου Παγγαίου που θα ασχοληθούν με την «εκπαίδευση» των νεοτέρων… Να αποτελέσουν τα σωστά πρότυπα.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν στη διάθεσή τους μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου να δηλώσουν συμμετοχή στα email: symparastatis@dimospaggaiou.gr ,info@dimospaggaiou.gr, koinofelis@dimospaggaiou.gr.

Φίλιππος Αναστασιάδης

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Παγγαίου αναφέρονται τα εξής:

«Είσαι 15-28 ετών; Κάνε εγγραφή στο μητρώο για τη δημιουργία Δημοτικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Παγγαίου από τη 1/12/2019 μέχρι και τις 29/2/2020 και διεκδίκησε μια θέση σε αυτό! Γίνε ενεργός πολίτης.

Με αυτόν τον τρόπο,  θέλουμε να δώσουμε τη δυνατότητα στους νέους και τις νέες να εκφράσουν τις σκέψεις και τους προβληματισμούς τους για όλα εκείνα τα ζητήματα που αφορούν τη γενιά τους, την κοινωνία, αλλά κυρίως τις συνθήκες και τις ευκαιρίες που βιώνουν μέσα στην πόλη που ζουν.

Έλα να σχεδιάσουμε μαζί δράσεις σε τομείς της απασχόλησης, του πολιτισμού, της πληροφόρησης και του ελεύθερου χρόνου».