Αρχική Σελίδα / Για τη Γυναίκα / DISNEYLAND: Ζητά προσωπικό από την Ελλάδα! Δείτε τις προϋποθέσεις
DISNEYLAND: Ζητά προσωπικό από την Ελλάδα! Δείτε τις προϋποθέσεις

DISNEYLAND: Ζητά προσωπικό από την Ελλάδα! Δείτε τις προϋποθέσεις

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Οντισιόν για την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού θα πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο ψυχαγωγικό πάρκο της Ευρώπης, η Disneyland Paris, προκειμένου να βρει νέους και νέες που θα επιθυμούν να εργαστούν ως Parade Performers and Characters, ενσαρκώνοντας τους διάσημους ήρωες της Disney.

Συγκεκριμένα, η Disneyland ζητά 45 άτομα (30 γυναίκες και 15 άνδρες) που να μπορούν να χορέψουν, να γνωρίζουν αγγλικά ή γαλλικά και να έχουν ηλικία άνω των 18 ετών.

Η επιλογή των κατάλληλων υποψηφίων θα γίνει στην Αθήνα, στις 9 Μαρτίου 2016 και ώρα 10.00 π.μ., στο Athens Ballet Center (διεύθυνση: 3ης Σεπτεμβρίου 144).

Συνολικά η Disneyland θα προσλάβει 45 υπαλλήλους στην ειδικότητα Parade Performers and Characters, ενσαρκώνοντας τους διάσημους ήρωες της Disneyland

Συνολικά η Disneyland θα προσλάβει 45 υπαλλήλους στην ειδικότητα Parade Performers and Characters, ενσαρκώνοντας τους διάσημους ήρωες της Disneyland

Το νέο προσωπικό μπορεί να διαλέξει μεταξύ ενός συμβολαίου πλήρους απασχόλησης ξεκινώντας από τον Μάρτιο ή τον Απρίλιο του 2016, ή εποχικής απασχόλησης, ξεκινώντας από τον ερχόμενο Μάιο και για 4 μήνες.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους βιογραφικό στα αγγλικά ή στα γαλλικά. Επίσης καλό θα ήταν να φορούν άνετα ρούχα και όχι makeup, καθώς θα δοκιμαστούν σε χορό / κίνηση. Επιπλέον, οι επιλεγέντες υποψήφιοι θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι μέχρι τις 6 το απόγευμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Disneyland Paris, η οποία βρίσκεται 35 χιλιόμετρα από το Παρίσι (πέμπτη ζώνη), στην περιοχή Marne-la-Vallee, αναζητά προσωπικό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους στους εξής τομείς: α) τροφίμων και ποτών (σερβιτόροι, τραπεζοκόμοι, εργαζόμενοι στην τροφοδοσία, υπεύθυνοι μπαρ), β) καθαριότητα, γ) εκδοτήρια εισιτηρίων, δ) παιχνίδια και ε) ξενοδοχεία.

Οσοι ενδιαφέρονται για τις θέσεις πρέπει να υποβάλουν την αίτησή τους και το βιογραφικό τους σημείωμα στον ιστότοπο της Disneyland, στην ακόλουθη διεύθυνση: http://disneyland-paris-casting.com/fr/postu-lez?jobid=2618

Πηγή: ethnos.gr