Αρχική Σελίδα / Για τη Γυναίκα / DIY ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ: Με οικολογική διάθεση!
DIY ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ: Με οικολογική διάθεση!

DIY ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ: Με οικολογική διάθεση!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Αν ανήκετε στις νύφες που πιάνουν τα χέρια τους και θέλετε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας μία πολύ ιδιαίτερη μπομπονιέρα που θα αντέξει στον χρόνο, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε πραγματικά παχύφυτα για την κατασκευή της. Πέρα από την οικολογική προσέγγιση, τα παχύφυτα υπάρχουν σε πολύ μεγάλη ποικιλία για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει, ενώ είναι σίγουρο πως θα δημιουργήσετε κάτι που θα μείνει αξέχαστο στους καλεσμένους σας!

  1. Καταρχάς προμηθευτείτε μικρά παχύφυτα. Ο ανθοπώλης ή το φυτώριο της περιοχής σας, θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα κατάλληλα, στις ποσότητες που χρειάζεστε.
  2. Διαλέξτε τα γλαστράκια που θα τοποθετήσετε τα παχύφυτα, ανάλογα με το θέμα που έχετε επιλέξει για τον γάμο σας. Μπορούν να είναι ο,τιδήποτε… Από μικρά κεραμικά γλαστράκια, μέχρι μικρά τσίγκινα κουτάκια ή ακόμα και μινιατούρες ποτιστήρια. Μπορείτε βέβαια να κάνετε και συνδυασμούς αυτών.
  3. Αγοράστε έτοιμες ετικέτες ή εκτυπώστε τις δικές σας. Φροντίστε να αφήσετε χώρο στην κορυφή των ετικετών σας για μια τρύπα.
  4. Χρησιμοποιήστε σπάγγο, κορδέλα ή οτιδήποτε άλλο της επιλογής σας, που θα περάσει μέσα από τις τρύπες των ετικετών και θα τις ασφαλίσει γύρω από τα γλαστράκια σας. Μια άλλη επιλογή είναι να κολλήσετε τις ετικέτες σας πάνω στα γλαστράκια ή να τοποθετήσετε τις κάρτες σε ένα ξύλινο ραβδί και να τις καρφώσετε στο χώμα.
  5. Τέλος, καθίστε αναπαυτικά και παρατηρήστε τους καλεσμένους σας να σχολιάζουν τις εντυπωσιακές σας μπομπονιέρες που θα στολίζουν σίγουρα το παράθυρο της κουζίνας τους για χρόνια.

#1 Tip

Μία πολύ όμορφη ιδέα θα ήταν να χρησιμοποιήσετε διάφανα γυάλινα βαζάκια και να τοποθετήσετε στον πάτο τους βότσαλα ή ημιπολύτιμους λίθους, πριν προσθέσετε το χώμα με το παχύφυτό σας.

#2 Tip

Επίσης στην περίπτωση που χρησιμοποιήσετε το καρφωμένο ξυλάκι στο χώμα, θα μπορούσατε να γράψετε το όνομα του καλεσμένου σας πάνω στην ετικέτα και να το τοποθετήσετε στο τραπέζι της δεξίωσης, έτσι ώστε να βρει την θέση που τον έχετε τοποθετήσει σε αυτή.