Αρχική Σελίδα / Για τη Γυναίκα / Παιδί - Εκπαίδευση / EASY LEARNING & ΦΙΛΟΙ ΠΑΙΔΟΠΟΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: “Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων”!
EASY LEARNING & ΦΙΛΟΙ ΠΑΙΔΟΠΟΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: “Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων”!

EASY LEARNING & ΦΙΛΟΙ ΠΑΙΔΟΠΟΛΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ: “Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων”!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Easy Learning -Βίλλυ Κονδυλίδου στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης, με διοργανωτή το Σωματείο Φίλοι Παιδόπολης “Αγιος Γεώργιος” Καβάλας θα παρουσιάσει την Κυριακή στις 09 Ιουνίου 2019 και ώρα 19.00 στο θέατρο  «ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΒΑΛΑΚΟΥ» τη θεατρική παράσταση:

” Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων

Ηθοποιοί είναι οι μαθητές του Διδακτηρίου μας και η σκηνοθεσία είναι των καθηγητριών Παναγιωτοπούλου Σταυρούλας, Ναλμπάντη Ελένη και Κονδυλίδου Βίλλυ.

Το έργο θα είναι αγγλόφωνο και μετάφραση του θα υπάρχει στο πρόγραμμα εισόδου. Πριν από τις σκηνές του έργου θα υπάρχει αφήγηση της σκηνής στην Αγγλική και στην Ελληνική Γλώσσα.

Με στόχο μια τέλεια παράσταση, δόθηκε η πρέπουσα σημασία και προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια. Κοστούμια, φωτισμό, ήχο και εναλλασσόμενα σκηνικά.

Και επειδή τίποτα δεν ολοκληρώνεται, αν δεν υπάρχει και το κοινωνικό στοιχείο, κάνουμε γνωστό πως όλα τα έσοδα από τις προσκλήσεις ( τιμή πρόσκλησης 5 ευρώ)  θα διατεθούν για τους σκοπούς του Σωματείου Φίλοι Παιδόπολης “Άγιος Γεώργιος” Καβάλας.

Η παρουσία σας θα είναι τιμή για όλους μας