Αρχική Σελίδα / Για τη Γυναίκα / Παιδί - Εκπαίδευση / EASY LEARNING VILLY KONDYLIDOU: Προγραμμάτα θερινών μαθημάτων και δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά!
EASY LEARNING VILLY KONDYLIDOU: Προγραμμάτα θερινών μαθημάτων και δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά!

EASY LEARNING VILLY KONDYLIDOU: Προγραμμάτα θερινών μαθημάτων και δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Το Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, <<Easy Learning Villy Kondylidou>>,βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι αυτό το καλοκαίρι θα το περάσουμε παρέα, με τα προγράμματα θερινών μαθημάτων και δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά.

Για πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εκδήλωση ενδιαφέροντος μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα: 2510620030 / 6932377138/6974770495, villykondylidou@gmail.com

Συνημμένα θα βρείτε ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής.

Περιορισμένος αριθμός θέσεων. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

1. Δημιουργική Γραφή για Παιδιά

Η πόλη κινδυνεύει. Ποιος έχει απαγάγει τον κύριο Γελαστούλη; Μικροί συγγραφείς μεταμορφώνονται σε ντετέκτιβ. Θα καταφέρουν να βρουν τον ένοχο; Παίζοντας με εικόνες και ήχους, ανακρίνοντας σελίδες «υπόπτων», καλλιεργώντας τη φαντασία και την παρατηρητικότητά μας γράφουμε όλοι μαζί την πιο απίστευτη ιστορία μυστηρίου!

Διδάσκουσα: Λυδία Ελιόγλου ,Φιλόλογος ΑΠΘ-MΑ Δημιουργικής Γραφής και Συγγραφέας

2. Ο κόσμος των υπολογιστών

Τα παιδιά κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο των βασικών λειτουργιών ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή.Γνωρίζουν τις εφαρμογές του Microsoft Office μαθαίνοντας τα Προγράμματα Word, Excel, PowerPoint και Access ώστε να έχουν όλα τα εργαλεία που χρειάζονται για τις εργασίες στο Σχολείο, στο Πανεπιστήμιο αλλά και στην μετέπειτα επαγγελματική τους καριέρα.

Στο Πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Easy Learning – Βίλλυ Κονδυλίδου παρέχεται η δυνατότητα απόκτησης Πιστοποίησης των γνώσεων των μαθητών μας μέσα από τις εξετάσεις που διεξάγονται στο χώρο μας.

Διδάσκων: Θωμάς Κίσσας,Προγραμματιστής Η/Υ,Mcs- Πληροφοριακά Συστήματα στο ΕΑΠ

3. Εργαστήρι Ελεύθερης   Έκφρασης στα Αγγλικά

νας συνδυασμός ποικίλων μεθόδων με σκοπό να μάθω να εκφράζομαι ελεύθερα και δημιουργικά στην Αγγλική Γλώσσα. Αναπτύσσω την κριτική μου ικανότητα μέσα από παιχνίδια με τις λέξεις και την γραμματική. Βλέπω. Ακούω. Κρίνω ποιες είναι οι σημαντικές πληροφορίες του κειμένου , του ντοκιμαντέρ, του βιβλίου . Παρουσιάζω στους φίλους μου προφορικά και γραπτά στην Αγγλική γλώσσα ότι έχω ξεχωρίσει κατά την κρίση μου. Ένα εργαστήρι ελεύθερης έκφρασης στα Αγγλικά, βασισμένο στη Μεθοδολογία των Κέντρων Ξένων Γλωσσών QLS που βραβεύτηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στα Βραβεία EDUCATION LEADERS AWARDS 2019 στις 17 Μαΐου 2019

Διδάσκουσα: Βίλλυ Κονδυλίδου,Διδάκτωρ στη Ταυτόχρονη Διερμηνεία, Κάτοχος Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων στην Μετάφραση και στην Οικονομία. Καθηγήτρια Αγγλικών εξειδικευμένη και Πιστοποιημένη στη Διαφοροποιημένη Διδασκαλία με τους μαθησιακούς τύπους παιδιών και Συγγραφέας

4. Γλωσσικό Εργαστήρι

Τι σημαίνει Γλωσσικό Εργαστήρι; Σημαίνει αγαπώ τη γλώσσα μου, αγαπώ τη γνώση, αγαπώ το παιχνίδι! Φέτος το καλοκαίρι οι μικροί μας μαθητές θα βρεθούν σε ένα εργαστήρι διαφορετικό, όπου η γνώση συναντάει το γέλιο και το παιχνίδι. Στα πλαίσια μιας διαφοροποιημένης διδασκαλίας, με επίκεντρο τον μαθητή και τις μαθησιακές του ανάγκες, η Γραμματική, το Λεξιλόγιο και η Ορθογραφία γίνονται «παιχνίδι»: παίζουμε taboo,boom, σπαζοκεφαλιές, κρεμάλα, slam, λεξομπουγάδα και άλλα παιχνίδια, μαθαίνουμε κανόνες ορθογραφίας, εξασκούμαστε σε ασκήσεις γραμματικής και εμπλουτίζουμε το λεξιλόγιό μας, ενώ συνεργαζόμαστε στα πλαίσια της ομαδικότητας και της ευγενούς άμιλλας.

Διδάσκουσα: Χατζηιωσηφίδου Θάλεια,Φιλόλογος Α.Π.Θ.,Mcs-Γλωσσικές Διαταραχές και Εκπαιδευτική Παρέμβαση ΑΠΘ

5. Δημιουργικός Λόγος για Παιδιά

Πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την έκφρασή μας, τον προφορικό και γραπτό μας λόγο; Τι σημαίνει να έχει κανείς επιχειρήματα; Διαβάζοντας καλές ειδήσεις από όλο τον κόσμο μαθαίνουμε τα μυστικά της κυρίας Πειθούς, καλλιεργούμε την κριτική μας σκέψη, σκεφτόμαστε και γράφουμε τα δικά μας κείμενα, τις δικές μας προτάσεις και ιδέες για έναν κόσμο διαφορετικό!

Διδάσκουσα: Λυδία Ελιόγλου ,Φιλόλογος ΑΠΘ-MΑ Δημιουργικής Γραφής και Συγγραφέας

6. Ζωγραφίζω και Μαθαίνω

Η παιδική ζωγραφιά αξιοποιείται πολυποίκιλα στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας, εκεί όπου το παιδί ανασύρει συναισθήματα και εμπειρίες. Ενώνει, μέσα από τη ζωγραφική, τα διαφορετικά στοιχεία του περιβάλλοντος, φτιάχνοντας ένα σύνολο µε νόηµα και δίνοντας με τις επιλογές του μία εικόνα του δικού του εαυτού. Μαθαίνοντας μεγέθη, σχήματα, σχέδια και χρώματα συνθέτει τις σκέψεις και τα συναισθήματά του, μοιράζεται τις παρατηρήσεις του και πάνω από όλα εκφράζεται. Μουντζούρες, ορνιθοσκαλίσματα και εξερεύνηση µε την αφή αποτελούν μία εγώ-συντονική εμπειρία. Πάρτε, λοιπόν, τις μπογιές σας και ας ξεκινήσουμε για τον κόσμο των χρωμάτων!

Διδάσκουσα: Κωνσταντίνα Σιδηροπούλου, Ζωγράφος  Καλών Τεχνών,Degree of Bachelor of Arts , The University of Edinburgh, Edinburgh College of Art

Μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση πατώντας εδώ:

http://villykondylidou.gr/programmata-therinon-mathimaton-dimiourgikis-apascholisis-gia-pedia/?fbclid=IwAR1jh7QveJvG45jONCMj-E6MGXqRl4us9PnlIkcLEGBfJQB–tkbqebWoAo