Αρχική Σελίδα / Για τον Άνδρα / Auto - Moto / ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ: Παρουσίαση από Φοιτητές Ελληνικού Πανεπιστημίου! (ΦΩΤΟ)
ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ: Παρουσίαση από Φοιτητές Ελληνικού Πανεπιστημίου! (ΦΩΤΟ)

ΜΟΝΟΘΕΣΙΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ: Παρουσίαση από Φοιτητές Ελληνικού Πανεπιστημίου! (ΦΩΤΟ)

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Η φοιτητική ομάδα «Κένταυρος» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας παρουσίασε χθες το βράδυ στην παράλια του Βόλου το τρίτο κατά σειρά νέο αγωνιστικό μονοθέσιο αυτοκίνητο. Η εκδήλωση παρουσίασης του αγωνιστικού αυτοκινήτου πραγματοποιήθηκε μπροστά από την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου και οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά το μονοθέσιο «Θηρεύς» με το οποίο η ομάδα θα συμμετάσχει τον προσεχή Αύγουστο στους διαγωνισμούς Formula Student της Γερμανίας και της Ουγγαρίας.

Το μονοθέσιο «Θηρεύς» είναι το τρίτο στη σειρά που δημιούργησε η ομάδα «Κένταυρος», έπειτα από τα επίσης μονοθέσια «Χείρων» και «Nessus».

Συντονιστής της προσπάθειας των φοιτητών είναι ο καθηγητής Αλέξης Κερμανίδης Κερμανίδης, ο οποίος χαρακτήρισε ως δύσκολο το εγχείρημα, καθώς απαιτεί αναζήτηση χορηγών.

Ο Κερμανίδης είπε: «οι φοιτητές, τα παιδιά μου, εργάσθηκαν εντατικά και κατέθεσαν και πολλές ώρες εργασίας στο εργαστήριο για να τα καταφέρουν και να παρουσιάσουν σήμερα το μονοθέσιό τους και οι φοιτητές κάθε χρόνο ξεπερνούν τον εαυτό τους και τα όποια προβλήματα υπάρχουν για να κατασκευάσουν το αυτοκίνητο».

Αγωνιστικό μονοθέσιο αυτοκίνητο από τους φοιτητές του πανεπιστημίου Θεσσαλίας