Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Καβάλα / ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: Επιδοτούμενα σεμινάρια για επαγγελματίες!
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: Επιδοτούμενα σεμινάρια για επαγγελματίες!

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ: Επιδοτούμενα σεμινάρια για επαγγελματίες!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Το Επιμελητήριο Καβάλας προτίθεται να υλοποιήσει επιδοτούμενα σεμινάρια στο πλαίσιο του προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης και εκπαίδευσης (ΛΑΕΚ 1-25 2016), μετά την παράταση που δόθηκε, τα οποία απευθύνονται σε εργαζομένους στις επιχειρήσεις που απασχολούν 1 έως 25 άτομα. Τα σεμινάρια θα είναι διάρκειας 32 ωρών με αντικείμενα κατάρτισης τη βουλγαρική και τουρκική γλώσσα. Στα σεμινάρια μπορούν να συμμετέχουν εργαζόμενοι, για τους οποίους καταβλήθηκε στο Ι.Κ.Α. η εργοδοτική εισφορά ΛΑΕΚ (0,24%).

Στους συμμετέχοντες θα καταβληθεί αποζημίωση ποσού 5€ ανά ώρα, ήτοι σε ολοκληρωμένα προγράμματα, το ποσό των εκατόν εξήντα ευρώ (160€) και θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα συμπληρώνοντας τα έντυπα που έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Καβάλας www.kcci.gr. (αίτηση συμμετοχής, υπεύθυνη δήλωση επιχείρησης (υπογραφή-σφραγίδα επιχείρησης).
Κάθε εργαζόμενος μπορεί να παρακολουθήσει ένα σεμινάριο.

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή δικαιολογητικών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Καβάλας (υπεύθυνες: Σουλτάνα Μαυρομμάτη, τηλ: 2510222212 (εσωτερικό 4) και Αφροδίτη Μάρκου (εσωτερικό 13). Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Υποβολή αιτήσεων έως την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017.