Αρχική Σελίδα / Για τη Γυναίκα / Μόδα - Ομορφιά / ΕΡΩΤΑΣ… ο Πρόδρομος της Αγάπης!
ΕΡΩΤΑΣ… ο Πρόδρομος της Αγάπης!

ΕΡΩΤΑΣ… ο Πρόδρομος της Αγάπης!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Πότε γιορτάζουμε την ημέρα των ερωτευμένων;

Στις 14 Φεβρουαρίου με τον Αγ. Βαλεντίνο, αλλά και στις 13 Φεβρουαρίου με τη μνήμη των Αγίων Ακύλας και της αγαπημένης του Πρισκίλλης. Ακόμη, στις 03 Ιουλίου γιορτάζεται η μνήμη του Αγίου Υακίνθου ως άγιος της αγάπης, του έρωτα, και προστάτης των ζευγαριών στους Φούρνους του Ψηλορείτη, για 3 ημέρες, στα λεγόμενα Υακίνθεια.

Στην αρχαιότητα…

…ο θεός Έρωτας, συναντάται ως ξεχωριστή ενέργεια από την Αγάπη. Εξηγώντας την κοσμογονία, βάσει της μυθολογίας, αναφέρεται ως ένα αρχικό μέρος της δημιουργίας του κόσμου, καθώς είναι παιδί της Νύχτας και του Έρεβους, ή αναφέρεται ως παιδί του Χάους και της Γαίας.

Έρωτας… ισχυρή δύναμη, διαφορετική της αγάπης!

Αναντίρρητα είναι ο Έρωτας ισχυρή δύναμη, διαφορετική της αγάπης. Φέρνει συχνά στοιχεία θαυμασμού και γοητείας. Όταν απομακρύνονται αυτά, μία σχέση ωριμάζει, καθώς ο Έρωτας μετουσιώνεται σε Αγάπη, έχοντας ως θεμέλια αυτή τη φορά τον αμοιβαίο Σεβασμό και την Αποδοχή. Μπορεί ταυτόχρονα, νέος Έρωτας για το ίδιο άτομο σε νέα πεδία να δημιουργείται. Στην πορεία μίας σχέσης, Έρωτας και Αγάπη μπορούν να συνυπάρχουν, επειδή η εξέλιξη συμβαίνει σταδιακά. Ο Έρωτας, είναι ένα είδος προϋπάρχουσας χημείας ανάμεσα σε δύο άτομα, που όσο περισσότερο γνωρίζονται, από την πρώτη ματιά, μέχρι και βάθους χρόνων, τόσο αλλάζει μορφές, με σκοπό τελικά να αισθανθεί και να αναπτύξει ο κάθε ένας την αγάπη μέσα του. Ο Έρωτας είναι δηλαδή ο Πρόδρομος της Αγάπης, χωρίς απαραίτητα να αντικαθίσταται πλήρως από εκείνην, αλλά είναι δυνατόν να συνυπάρχει.

Ανακαλύψτε & Αναγνωρίστε τον Έρωτα

Ο Έρωτας λοιπόν, Αγνός, είναι εκείνος που οδηγεί στην Αγάπη, είναι απαραίτητος για όλους. Ακόμη και οι μοναχοί άνθρωποι από επιλογή, εντός ή εκτός κοινωνίας, έχουν ένα είδος Έρωτα προς τη μοναχικότητά τους, προς το Θείο. Έρωτας υπάρχει και προς τη ζωή, προς τον Ήλιο ή τη βροχή, το καλοκαίρι ή το χειμώνα, είναι εκείνος που με οδηγεί στην αίσθηση του τι μου αρέσει και τι δε μου αρέσει. Όσο σέβομαι την αίσθησή μου, τόσο με σέβομαι και βαδίζω στο δρόμο της αγάπης.

Έτσι λοιπόν, μόνοι σας ή σε σχέση, ανακαλύψτε και αναγνωρίστε τον Έρωτα στη ζωή σας. Γευτείτε τη ζωή και λάβετε Χαρά!

Στο κέντρο εναλλακτικών θεραπειών Filio Moutafi Healing Touch, μέσα από το μασάζ, τις συνεδρίες ομορφιάς, αλλά και τις άλλες θεραπείες, σας βοηθάμε να χαίρεστε τη ζωή! Για τα ζευγάρια, ή τους φίλους, προσφέρουμε το Couple Package, πακέτο 85’ με σάουνα και μάλαξη σώματος και προσώπου για δύο άτομα που επιπλέον περιλαμβάνει έκπτωση.

Προσφέρετε το καλύτερο δώρο στον εαυτό σας και στο ταίρι σας! Δωρίστε μασάζ, θεραπευτικό άγγιγμα… ένα άγγιγμα με ψυχή, όπως λέει και το σλόγκαν μας!