Αρχική Σελίδα / Επικαιρότητα / Καβάλα / ΕΥΕΞΙΑ: Εγκαίνια εις διπλούν!
ΕΥΕΞΙΑ: Εγκαίνια εις διπλούν!

ΕΥΕΞΙΑ: Εγκαίνια εις διπλούν!

1 Αστέρι2 Αστέρια3 Αστέρια4 Αστέρια5 Αστέρια (Χωρίς αξιολογήσεις)
Παρακαλώ περιμένετε ...

Μετά από έξι χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας στην πόλη της Καβάλας το ινστιτούτο αισθητικής «Ευεξία Wellness Studio» εγκαινίασε το προηγούμενο διάστημα τους δύο νέους του χώρους, στο κέντρο της Καβάλας αλλά και στο Κολυμβητήριο της πόλης.

Στο κέντρο της Καβάλας

Η υπεύθυνη του Ινστιτούτου κα Δέσποινα Στεφανίδου μας ξενάγησε στις νέες σύγχρονες πολυτελείς εγκαταστάσεις του ινστιτούτου, που δημιουργήθηκαν με γνώμονα την καλαισθησία και την προσφορά προς τους επισκέπτες του μίας ξεχωριστής εμπειρίας χαλάρωσης και εσωτερικής αρμονίας. «Η τοποθεσία και η αισθητική αναβάθμιση των χώρων μας είναι αυτά που έχουν αλλάξει. Ίδια παραμένει η πίστη μας στην ολιστική φιλοσοφία αναζωογόνησης και ευεξίας, καθώς και στην άψογη ποιότητα παροχής υπηρεσιών ομορφιάς και περιποίησης», πρόσθεσε η κα Στεφανίδου.

Στην Πάροδο Κωστή Παλαμά 8 (στον πεζόδρομο πίσω από το «Fagoto» και πάνω από τον «Παυσανία») λοιπόν θα μπορέσετε από εδώ και στο εξής να προσφέρετε στον εαυτό σας την φροντίδα και περιποίηση που του αξίζει!

Στο Κολυμβητήριο

Στο παράρτημα του «Ευεξία Wellness Studio» στο Κολυμβητήριο, σε ένα εξίσου σύγχρονο χαλαρωτικό περιβάλλον, προσφέρονται πολλές υπηρεσίες στον χώρο του μασάζ, της περιποίησης σώματος και προσώπου, ενώ όποιος το επιθυμεί μπορεί να κάνει χρήση της σάουνας και του Sollarium. Είναι ιδανικός για χρήση από τους αθλητές (πριν και μετά τους αγώνες), αλλά και από τους γονείς (άνδρες και γυναίκες) που μπορούν να προσφέρουν κάτι το ξεχωριστό στον εαυτό τους, όση ώρα προπονούνται τα παιδιά τους.

Ιδιαίτερα την σημερινή εποχή το κάθε νέο ξεκίνημα απαιτεί πολλή δύναμη, θάρρος, αντοχή, σκληρή δουλειά, υπομονή και πάνω απ’ όλα τις ευχές όλων μας. Καλές δουλειές λοιπόν και πάντα επιτυχίες!